A abandonat-o la azil și timp de trei ani nu a dat niciun semn. Nici măcar nu i-a plătit cazarea! Acum fiul Zinei Dumitrescu a fost să o viziteze, apoi a luat o decizie neașteptată

Răsturnare de situație în cazul Zinei Dumitrescu. După ce-a lipsit 3 ani de lângă mama lui, timp în care nu a vizitat-o și nici măcar nu i-a vorbit la telefon, Cătălin Negreanu, fiul creatoarei de modă, s-a întors lângă cea care i-a dat viață.

Zina Dumitrescu este internată de ani buni într-un azil de bătrâni din Ghermănești. Fiul ei a dus-o acolo și apoi a plecat în Elveția, „uitând” să plătească pentru cazarea mamei lui. Timp de trei ani, el nu a mai dat niciun semn de viață și nu a mai încercat să ia legătură cu fosta creatoare de modă.

În ultima lună, lucrurile s-au schimbat însă radical. Practic, când nici Zina nu mai spera, Cătălin Negreanu a revenit la sentimente mai bune. Iar după prima vizită făcută mamei sale, pe 27 decembrie, în timpul Sărbătorilor de Iarnă, a mai călcat pragul azilului de două ori luna aceasta.

„Fiul său are o revenire miraculoasă, care mă bucură. Totul s-a schimbat radical. I-am spus că starea sa de sănătate nu e tocmai bună, dată fiind vârsta pe care o are. Nu suferă de nici o boală, dar nu știi la ce te poți aștepta. Realizează acum că pot fi ultimii ani din viața mamei sale și preferă să-i petreacă și cu ea. Vine acum la ea de câte ori vrea, țin legătura la telefon… A fost recent… Și de fiecare dată i-a adus câte un buchet de flori și bomboane”, a declarat pentru Libertatea directorul azilului, Ion Cassian, dezvăluind și că starea de spirit a Zinei, care are 82 de ani, s-a schimbat în bine după vizitele lui Cătălin.

La un pas să-și piardă locul de veci Din cauza fiului său, Zina Dumitrescu a fost la un pas să-și piardă locul de veci din Cimitirul Bellu – era neplătit de mai bine de 16 ani. Ion Cassian i-a achitat însă la timp datoriile. „Eu i-am plătit locul de veci, nu mai are datorii. Este unul foarte frumos, la Cimitirul Bellu, lângă cel al Paulei Iacob”, ne-a spus el.