A apărut alături de soțul ei cu ochii umflați de plâns și încerca să evite camera de filmare

 

După luni bune de amenajări și planuri, Anca Serea și Adi Sînă s-au mutat în casănouă, cu cei șase copii ai lor. Vedeta care a născut în urmă cu trei luni ofetiță a făcut publice imagini din noua casă, anunțând oficial că și-au schimbat adresa.

Deși locuiau într-o casă destul de spațioasă, Anca Serea și Adi Sână au decis, după ce familia li s-a mărit, că este timp săschimbe adresa, pentru și mai mult spațiul, astfel încât toți cei șase copii să aibă propriile camera și tot confortul.

După luni de amenajări și cumpărat de mobile, Anca Serea a anunțat că, în sfârșit, s-au mutat în noua casă. Vedeta a publicat pecontul său de Instagram imagini din noua locuință, pentru început din camera lui Moise, care arată ca-n filme cu mobilierul scandinav. Băiețelul are parte de spațiul suficient pentru a se juca în voie. În plus, părinții săi i-au adus în camera și un cort, de care a fost fermecată și Sara, fetița cea mare a Ancăi.

Cu ochii în lacrimi, vedeta a anunțat că vechea casă este scoasă la vânzare. Alături de ea era și Adrian Sînă, care o filma în timp ce plângea.

„O să fie complicat, o să fie un proces greu. Vrem să revenim aici din când în când… casa este disponibilă pentru vânzare sau închiriere. Este o casă superbă, casa a devenit neîncăpătoare pentru noi. A investit mult în acestă casă, dacă ar fi fost suficient spațiu, nu m-aș fi despărțit de casa asta. Plâng pentru că va fi un proces greu, sunt sigură că ne vom acomoda în noua locație.’, a mai spus Anca Serea.