A băgat o roșie la congelator, după care a lăsat-o la dezghețat pe masă. Ce s-a întâmplat îți întrece toate așteptările! Cu siguranță nu știai că este posibil așa ceva!

Experimentul de mai jos este extrem de usor de realizat si poate fi facut de oricine in propria casa.

Tot ce trebuie sa faci este sa iei o rosie in stare buna si sa o bagi la congelator. Las-o acolo cateva ore, pana cand ingheata complet, dupa care scoate-o pe o masa si fii martor la ceea ce urmeaza sa se intample.

Pe masura ce se dezgheata vei observa ca rosia nu isi pastreaza consistenta si, la sfarsit, nu va arata atat de bine. Motivul? Prin inghet volumul apei creste.

Rosia este o leguma suculenta astfel ca, atunci cand volumul ei interior va creste, structura pulpei nu va rezista si se va rupe.

Iata imaginile:

CITEȘTE ȘI: Un bărbat traiește singur, de zece ani, într-un sat abandonat, în care nu mai locuiește nimeni în afara de el. Iată cum supraviețuiește:

Un chinez traieste singur, de zece ani, intr-un sat abandonat, in care nu mai locuieste nimeni in afara de el, in provincia Gansu, din China.

Liu Shengjia a ales sa traiasca singur de mai bine de un deceniu, intr-un sat indepartat. Acesta a fost nevoit sa isi procure singur resurse si hrana, dupa ce familiile s-au mutat, treptat sau ceilalti locuitori au murit.

Acum 10 ani, mama si fratele sau au murit, iar Liu a fost nevoit sa invete sa se descurce singur. Asa ca a ramas singur, cu oile pe care le avea familia si pe care le crestea.

„La inceput, nu puteam sa dorm noaptea, din cauza urletelor scoase de lupi. Dar dupa ce m-am atasat mai mult de oi, mi-au devenit prietene si usor, usor m-am acomodat cu faptul ca traiesc singur” a declarat acesta pentru Independent.

Liu continua sa lucreze totusi pentru directia silvica si castiga lunar 700 de yeni, adica aproximativ 95 de euro. Cu toate astea, este nevoit sa strabata distante foarte lungi pentru a-si cumpara mancare sau apa.

Pentru ca este singurul locuitor intr-un sat parasit de toti locuitorii, Liu spune ca desi se bucura de avantajul de a locui in ce casa isi doreste din sat, spune ca intr-o zi, spera sa poata pleca de aici, intr-un loc populat.

„Sa supravietuiesc aici nu este o problema pentru mine, dar as prefera sa ma mut intr-o zona unde exista oameni, in viitorul apropiat” a mai declarat barbatul, conform Independent.

Fenomenul „satelor fantoma” ia din ce in ce mai multa amploare in China, unde tot mai multi muncitori rurali se indreapta catre orase cu resurse mai puternice, pentru a gasi de munca.