A cerut-o de soție pe Ioana Simion cu un inel de 15.000 de euro, iar acum se pregătesc de nuntă! Când ajunge Ilie Năstase din nou în fața altarului. Stai să vezi ce pretenții are de la invitați

Ilie Năstase se pregătește de a cincea nuntă, la aproape 6 ani de la precedentul moment când și-a dus aleasa, Brigitte Sfăt, la altar. Doar că evenimentul monden nu va avea loc la data stabilită inițial, 8 august, ci câteva zile mai târziu.

”Pe 8 august 2018 ne-am întâlnit la mare, iar pe 8 august 2019 ne vom căsători”, spunea Ioana, nu cu mult timp în urmă. Ca să evite postul, cei doi au decis să decaleze distracția.

Telekom Sport susține că data nunţii lui Ilie Năstase este 17 august, iar petrecerea va avea loc la luxosul complex de apartamente ”Caelia” din Mamaia. Este un complex în care chiar fostul mare jucător de tenis deţine un apartament cu vedere la mare. ”Nasty” va fi cununat de familia Păunescu, Viorel și soția lui.

Cel care deţine plaja ”Caelia” este fostul fotbalist Ciprian Marica, patronul clubului Farul Constanța, din Liga 2.

”Eu mă văd aproape zilnic cu Ilie, dar nu am discutat încă pe tema acestui eveniment. Ilie este un fenomen. Este fabulos. Aşa că nu mă vor surprinde cererile lui”, a precizat Ciprian Marica pentru telekomsport.ro.

Ilie, care și-a mutat domiciliul în Constanța, şi-ar dori ca toţi invitaţii să vină îmbrăcaţi în ţinute de culoare albă.

Printre invitaţi se află nume top din sportul românesc, precum Simona Halep, Ion Ţiriac, Manssour Bahrami, Andrei Pavel, Gică Hagi, Ioan Becali, Gigi Becali, Nadia Comăneci, Camelia Potec și Florin Segărceanu.