A recunoscut in direct! Gabriela Cristea a lasat pe toata lumea mască. „Erau doua femei langa Tavi!” Ce s-a intamplat depaseste orice imaginatie

Nici Gabriela Cristea nu este imună episoadelor de gelozie! Frumoasa prezentatoare a dezvăluit, în emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, care a fost momentul care a marcat-o cel mai mult, din acest punct de vedere.

Gabriela Cristea stă liniștită, știind că soțul ei, Tavi Clonda, îi este mereu fidel. Chiar și așa, atunci când altele „atentează” la iubirea vieții ei, nici prezentatoarea nu poate rămâne indiferentă!

„Aia care m-a marcat pe mine și am înghițit în sec și am plecat. Era (n.r. Tavi) pe scenă și erau două fete care cred că aveau 30 de ani împreună. Și ziceau: „Fată, ce mișto e și ce i-aș face!” Și îmi venea să le coafez puțin, dar m-am retras și le-am lăsat să înghită în sec. Pentru că știu că eu voi pleca cu el acasă”, a spus Gabriela Cristea, la „Te iubesc de nu te vezi”.

Mai mult, Gabriela Cristea a mai precizat și un moment inedit din noaptea nunții, atunci când Tavi Clonda a primit un „ultimatum” prin SMS de la o doamnă, care îl „informa” că mai are până la miezul nopții să se răzgândească.

Pe Gabriela Cristea o puteți vedea în fiecare săptămână, de luni până sâmbătă, pe Antena Stars, începând cu ora 18:45, în cadrul emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”. Cei care își caută jumătatea se pot înscrie la cel mai tare dating-show al momentului, „Te iubesc de nu te vezi”. De luni până sâmbătă, doritorii au ocazia să-și cunoască, în direct, perechea, la „Te iubesc de nu te vezi”, emisiunea difuzată la Antena Stars.