A sunat ambulanța spunând că soțul s-a sinucis, la spital le-a dat medicilor biletul lui de sinucidere, dar în el era scris greșit un singur cuvânt. A doua zi femeia era la pușcărie unde va sta 30 de ani. Ce făcuse și care fusese greșeala

Jacqueline Patrick are 55 de ani și locuia în Londra, alături de soțul ei, Douglas, și fiica lor, Katherine.

Dar se pare că, în ziua de Crăciun, cele două au făcut un plan sinistru pentru a scăpa de tatăl familiei, care avea un singur viciu: băutura. Așa se face că, în cele din urmă, Douglas a fost dus la spital, iar femeia le-a dat medicilor un bilet fals, care ar fi fost scris de soțul ei, în care acesta spunea că nu vrea să fie resuscitat, fiindcă dorește să moară cu demnitate alături de fmailia sa.

Dar se pare să soția făcuse o greșeală care o va băga în pușcărie: a greșit cuvântul ,,demnitate”. Însă medicii au informat imediat poliția atunci când au aflat că bărbatul fusese otrăvit cu antigel.

Bărbatul a povestit că în urmă cu numai două luni, a fost nevoit să lupte prima dată pentru viața lui timp de 8 zile în spital, fiindcă soția încercase să îl otrăvească amestecându-i medicamente în băutură.

Pe atunci nu a depus plângere fiindcă nu își putea vedea soția și fiica suferind. Însă de această dată exista și o dovadă: o sticlă de lichior de cireșe în care se mai găseau și urme de antigel. Și cum mai exista și biletul cu greșeala, dovezile erau clare. Tocmai de aceea soția a fost condamnată la 30 de ani de închisoare, pe când fiica ei a primit doar 3.

Din fericire bărbatul a supraviețuit, iar fiica sa, care fusese mereu conștientă de planurile mamei dar nu făcuse niciodată nimic pentru a o opri, a ajutat-o fiindcă fusese chinuită de tată pe când era copil și ajunsese să depindă foarte mult de mama sa.

Așa arăta biletul în care scria: ,,Eu, Douglas Patrick, nu vreau să fiu resuscitat deoarece aș vrea să mor cu dignitate alături de familia mea vă mulțumesc”.