Abia acum s-a aflat! Cât a cheltuit Andreea Esca pentru petrecerea fiicei sale, la care l-a adus să cânte pe Florin Salam:

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, a săbătorit majoratul într-un club de fițe, cu invitați-vedetă, meniu sofisticat și cheltuială pe măsură! Prezentatoarea de la Pro Tv a plătit o avere pentru ca petrecerea să fie una ca la carte.

Pentru o astfel de petrecere de mare fiţă, Andreea Esca a trebuit să închirieze un luxos club din Bucureşti, pentru care, bineîneţeles, din start, cardul a fost pe jumătate golit. Tematica majoratului a fost „Think Pink”/„Gândeşte roz”, iar invitaţii au respectat dress code-ul şi au purtat astfel ţinute compuse din elemente vestimentare de culoare roz.

O altă cheltuială a fost şi faptul că întreg clubul de lux a fost amenajat după bunul plac al Alexiei. Mai exact, sărbătorita şi-a dorit un spaţiu special amenajat pentru şedinţe foto. Astfel, invitaţii s-au fotografiat într-un spaţiu colorat, decorat cu baloane roz, nori pufoşi şi o perdea curcubeu, dar şi o cadă plină cu baloane albe şi roz. Pe lângă toată această nebunie, Andreea Esca a cheltuit 1 500 de euro şi pentru candy bar-ul spectaculos cu care prietenii fiicei sale au fost întâmpinaţi. Sărbătorita a avut parte de mai multe momente emoţionante pe parcursul serii. Iar pe lângă faptul că mama sa i-a făcut pe plac cu tot ce şi-a dorit, părtaş la fericirea Alexiei a fost şi iubitul ei, cântăreţul Mario Fresh, care i-a dedicat o piesă şi a făcut-o să lăcrimeze, relatează spynews.ro.

Potrivit aceleiași surse, Andreea Esca ar fi plătit aproximativ 150 de euro pentru machiajul Alexiei, atât cât a dat şi pentru coafură. Cât despre ținută, sărbătorita serii a purtat o salopetă albă, cu franjuri şi cu un decolteu generos, creată de o casă de modă celebră, iar preţul a fost de 350 de euro.

Banii chletuiţi pentru majoratul Alexiei Eram au fost de ordinul zecilor de mii de euro, iar dacă stăm că calculăm şi ţinutele pe care Andreea Esca şi soţul ei le-au purtat, putem spune că sărim de suma de 20 de mii de euro numai ţinutele celor trei, să nu mai spunem de întreg evenimentul care, cu siguranţă, a ajuns la câteva zeci de mii de euro.