Adelina Pestrițu, apariție de senzație! Iată rochia în care a făcut furori!

Adelina Pestritu arata lumii ca ca ii prieste statutul de viitoare mamica!

Adelina Pestritu este o femeie frumoasa care stie sa isi puna intotdeauna atuurile in valorea. Faptul ca este insarcinata nu a schimbat deloc lucrul acesta, ci din contra. Adelina poarta haine care o reprezinta si care o pun in valoare si arata senzational.

Viitoarea mamica si-a incantat fanii cu cateva poze in care apare imbracata intr-o rochie de culoare neagra care ii avntajeaza noua silueta. Fanii au fost cuceriti de fotografiile Adelinei si i-au lasat o multime de comentarii in care ii admirau look-ul.

„Foarte eleganta! Arati slendid!”, „Vai! Esti superba!”, „Esti minunata si foarte frumoasa! Zenaida va fi fericirea ta!”, au fost cateva dintre mesajele primite de ea. O fana infocata chiar i-a spus Adelinei ca este „cea mai stilata vedeta!”

Adelina Pestritu, aparitie de senzatie! Ce graviduta sexy!

Adelina Pestritu, aparitie de senzatie! Ce graviduta sexy!

Adelina Pestritu, aparitie de senzatie! Ce graviduta sexy!

Sursa: wowbiz.ro

 

 

 

Citește și:

Iuliana Luciu a fost cerută în căsătorie! Cine i-a pus întrebarea cea mare:

Sora mai mică a Nicoletei Luciu , Iuliana, a recunoscut că până acum nu pre a avut noroc în dragoste, deși își dorește să se căsătorească și să facă copii. În acest context ea a fost cerută în căsătorie chiar de către reporterul care îi lua interviul. 

La îndemnul prezentatorului TV Răzvan Botezatu, Iuliana Luciu a fost cerută în căsătorie de reporterul Vlad Mogoş. Totul a fost demn de scene de filme cu îndrăgostiţi, numai că răspunsul vedetei nu a fost unul afirmativ.

„Iuliana Luciu, vrei să mă iei în căsătorie?”, i-a spus reporterul Vlad Mogoş. „Nu”, a fost răspunsul Iulianei Luciu.

De asemenea, Iuliana Luciu a făcut câteva dezvăluiri despre viaţa ei de acum. „De data asta n-o să prezint rochia de mireasă. Ne-am gândit să facem o prezentare mai atipică: toate fetele vom avea costum de ceremonie. Mi-ar plăcea să mă îmbrac mai des. (…) Rochia de mireasă am prezentat-o de foarte multe ori şi nu mi-a adus noroc. Acum că îmbrac costum de ceremonie va ieşi soarele şi pe strada mea. (…) Merg la sală, citesc, merg la filme. Nu ne vedem chiar atât de des, dar vorbim la telefon foarte mult (n.r. cu Nicoleta, sora ei).

Acum toată lumea îmi spune: nu vrei să intri şi tu în rândul lumii, să te măriţi să faci copii? Ideea e să faci casă cu cineva cu care simţi că o să mergi până la sfârşitul vieţii. Dacă până acum nu am găsit acel personaj care să mă ducă la altar am preferat să nu fac pasul ăsta. În primul rând trebuie să fie înţelegător, bun cu mine, să mă respecte, să mă iubească şi să nu încerce să joace un rol de dragul de a face lucrurile să meargă la început. Important e să mă facă fericită prin orice metodă, e cel mai important. (…) O să mă mărit şi eu, o să intru în rândul lumii. (…) Eu sunt foarte pozitivă, pe mine ce nu mă omoară mă face mai puternică„, a spus Iuliana Luciu.