Adrian Mutu, viaţă de şeic în Abu Dhabi. Ce sume fabuloase scoate „Briliantul” din buzunar când îşi scoate soţia la masă

Este un lucru deja bine ştiut faptul că Adrian Mutu o răsfaţă pe soţia sa, Sandra, cum ştie el mai bine. Pe lângă vacanţele exclusiviste şi bijuterii scumpe, chiar şi ieşirile în oraş sunt demne de şeicii milionari din Emiratele Arabe.

De când s-au mutat din România, Adrian Mutu şi Sandra Mutu frecventează un local cunoscut la nivel internaţional, unde preţurile pentru o masă în doi nu sunt chiar la îndemâna oricui. O cină în doi, la renumitul restaurant, poate ajunge chiar şi 1000 de euro. Dar când vine vorba de scumpa sa soţie, „Briliantul” nu se uită la bani şi încearcă să o surpridă mereu.

Adrian Mutu şi Sandra Mutu au făcut publice mai multe fotografii, alături de celebrul patron al lanţului arhicunoscut al restaurantelor cu pricina.

„O seară minunată alături de prietenul meu, Nusr Et, maestrul numărul 1 în lume al fripturilor. Oricum, dragul meu prieten, eu tot cred că eşti suporter al echipei Fenerbahçe 😄😄😄”, a adăugat Adrian Mutu în descrierea pozei.

Adrian Mutu şi Sandra s-au căsătorit în anul 2017. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste în Emiratele Arabe Unite, acolo unde lucrează acum „Briliantul”. Adrian Mutu şi Sandra Mutu au împreună un băieţel minunat pe nume Tiago, în vârstă de doar un an.