Amalia Enache, secretul siluetei sale! Ce alimente nu mănâncă, niciodată:

Chiar dacă declară că nu este pasionată de gătit, Amalia Enache este inventivă în bucătărie. Vedeta are grijă și la ce mănâncă și încearcă să aibă un stil de viață cât mai sănătos. Mâncarea preparată de ea este apreciată atât de fiica ei, cât și de prieteni.

Amaliei Enache îi place să gătească mâncăruri care se prepară rapid. Deși gătitul nu se află printre pasiunile ei, știrista are un oarecare talent în bucătărie. Oamenii care i-au gustat preparatele au fost uimiți de priceperea ei.

„Sunt dintre acele femei care gătesc foarte repede. Și oamenii zic că iese ceva în regulă. Gătitul nu e printre pasiunile mele, dacă aș putea nu aș găti niciodată, dar sunt nevoită și eu ca orice femeie și atunci din ce am prin casă, pot să fac ceva inventiv.Nu neapărat de urmărit niște rețete. Adică nu sunt genul acela de gospodină care știe să facă colțunași, dar sunt genul acela de gospodină care dacă are o frunză de leuștean și cine mai știe ce prin casă fac ceva ce e foarte comestibil. Brioșe cu broccoli de pildă, te așteptai ca brioșele să fie doar dulci”, a declarat Amalia Enache pentru libertatea.ro.

Cât despre alimentația sănătoasă, Amalia Enache susține că urmează anumite reguli de bază, pentru a-și menține greutatea: Fără prăjeli, asta e de mult regulă la mine în casă, fără hrană procesată. Hrana o cumpărăm din surse cât mai naturale și trebuie să fie cât mai simplă gătită și cât mai verde. Se mănâncă carne la noi, important este să fie dintr-o sursă în regulă și nu în exces”.

Imagini pentru amalia enache sebastian stan

Sursa: cancan.ro

 

 

 

Citește și:

Iuliana Luciu a fost cerută în căsătorie! Cine i-a pus întrebarea cea mare:

Sora mai mică a Nicoletei Luciu , Iuliana, a recunoscut că până acum nu pre a avut noroc în dragoste, deși își dorește să se căsătorească și să facă copii. În acest context ea a fost cerută în căsătorie chiar de către reporterul care îi lua interviul. 

La îndemnul prezentatorului TV Răzvan Botezatu, Iuliana Luciu a fost cerută în căsătorie de reporterul Vlad Mogoş. Totul a fost demn de scene de filme cu îndrăgostiţi, numai că răspunsul vedetei nu a fost unul afirmativ.

„Iuliana Luciu, vrei să mă iei în căsătorie?”, i-a spus reporterul Vlad Mogoş. „Nu”, a fost răspunsul Iulianei Luciu.

De asemenea, Iuliana Luciu a făcut câteva dezvăluiri despre viaţa ei de acum. „De data asta n-o să prezint rochia de mireasă. Ne-am gândit să facem o prezentare mai atipică: toate fetele vom avea costum de ceremonie. Mi-ar plăcea să mă îmbrac mai des. (…) Rochia de mireasă am prezentat-o de foarte multe ori şi nu mi-a adus noroc. Acum că îmbrac costum de ceremonie va ieşi soarele şi pe strada mea. (…) Merg la sală, citesc, merg la filme. Nu ne vedem chiar atât de des, dar vorbim la telefon foarte mult (n.r. cu Nicoleta, sora ei).

Acum toată lumea îmi spune: nu vrei să intri şi tu în rândul lumii, să te măriţi să faci copii? Ideea e să faci casă cu cineva cu care simţi că o să mergi până la sfârşitul vieţii. Dacă până acum nu am găsit acel personaj care să mă ducă la altar am preferat să nu fac pasul ăsta. În primul rând trebuie să fie înţelegător, bun cu mine, să mă respecte, să mă iubească şi să nu încerce să joace un rol de dragul de a face lucrurile să meargă la început. Important e să mă facă fericită prin orice metodă, e cel mai important. (…) O să mă mărit şi eu, o să intru în rândul lumii. (…) Eu sunt foarte pozitivă, pe mine ce nu mă omoară mă face mai puternică„, a spus Iuliana Luciu.