Amenințări la adresa câștigătoarei Exatlon! „Să vedeți ce pățește asta!”

Sezonul al doilea al competiţiei fenomen din Republica Dominicană s-a încheiat în urmă cu două zile, marea câştigătoare fiind frumoasa Beatrice Olaru. De-a lungul lunilor, evoluţia sportivei a fost evidentă, la fel şi ambiţia şi puterea ei de a-şi depăşi temerile.

Pe parcursul show-ului de testare a limitelor, protagonista noastră a învăţat să înoate, a adus multe puncte echipei “războinicilor”, iar în finală, în ciuda epuizării, a fost într-o formă de invidiat.

La fel de bun, ambiţios, perseverent şi dornic să câştige a fost şi adversarul ei, Alin, unul dintre cei mai populari concurenţi.

Din cauza numeroaselor accidentări însă, acesta a abandonat pe ultima sută de metri, când şi-a dat seama că şansele să o învingă pe Betty sunt aproape nule. Nu a mai vrut să rişte o accidentare, aşa că a ales să nu mai continue.

Beatrice Olaru, ameninţată cu bătaia. „Să vedeţi ce o să păţească asta”
Ei bine, zeci de mii de fani ai lui Alin, nemulţumiţi că războinicul pe care-l susţineau nu a câştigat trofeul, au decis să se exprime atacând-o dur pe Betty pe conturile ei de pe reţelele de socializare sau pe grupurile dedicate concursului.

Unii dintre ei au venit cu argumente în postările lor, alţii, inconştienţi după părerea noastră, au instigat la violenţă sau au blestemat-o în cel mai josnic mod pe sportivă.

„Asta merită bătută. Cine o vede pe stradă să o ia la bătaie. Să vedeţi ce o să păţească asta că sunt mulţi care vor să se răzbune pe ea”, este mesajul meschin al unei…femei.

„Fără niciun dram de răutate îţi doresc ca de câte ori te gândeşti la premiul pe care l-ai obţinut într-un mod josnic, să faci un atac de panică, iar când îţi revii, să te gândeşti că acolo sus e cineva care veghează”, este un alt mesaj oribil adresat lui Beatrice.