Andreea Bănică și-a scos celebra aluniță de pe față. Nu credeai că un detaliu atât de mic o va schimba mult! Cum arată artista acum:

Andreea Bănică și-a scos alunița de pe față și a publicat o imagine cu noua ei înfățișare. Recent, artista a luat o decizie radicală și le-a împărtășit fanilor de ce a hotărât asta. Andreea Bănică a dezvăluit pe blogul ei de ce a luat această decizie și cum a decurs întreaga procedură.

„Da, celebra mea aluniță, fără de care nu-mi imaginam cum o să fiu. Dar, iată că a sosit și acest moment, am scos-o! Pentru mine nu s-a schimbat nimic. Cu sau fără aluniță, sunt aceeași! Nu mi-a fost ușor să iau această decizie și m-am consultat cu cei dragi din jurul mei, dar și cu specialiști în domeniu, desigur.

Am decis să fac acest lucru din considerente medicale, pentru mine, indiferent de câte comentarii am primit, alunița nu a fost un complex. Înainte de excizie am făcut, normal, o anestezie locală. (…) Procedura în sine a durat foarte puțin. După îndepărtarea aluniței a trebuit să folosesc local o cremă și să nu fardez zona,” a scris Andreea Bănică.

Andreea Bănică este fidelă aceluiași bărbat de ani de zile. Recent, ea a mărturisit că a fost virgină și nu a fost niciodată tentată să-și înșele partenerul de viață.

Andreea Banica și-a făcut primul selfie îb care apare fără celebra aluniță

 

Citește și:

A recunoscut în sfârșit adevărul! De ce nu arată Andreea Bălan chipul fiicei sale nimănui. “Toată lumea mă întreabă…” Care este motivul:

Cântăreața Andreea Bălan a explicat foarte clar care este motivul pentr care nu vrea să arate fața fetiței sale, cel puțin deocamdată. Andreea Bălan a devenit mămică pentru prima oară în luna octombrie a anului 2016, atunci când a adus-o pe lume pe fiica ei, Ella.Andreea Bălan, care în martie anul trecut s-a căsătorit cu actorul George Burcea, publcă pe rețelele de socializare fotografii cu fiica ei, însă evită să-i arate fața micuței. Cum toată lumea se întreabă d ce, Andreea Bălan a decis să explice care este cauza.

”Toată lumea mă întreabă de ce nu o arăt. Este prea mică să o arăt, trebuie să mai crească un pic. Chiar am văzut recent la Antena 1 cum o altă vedetă și-a botezat copilul și a arătat-o la prima băiță. Mi se pare penibil. Nu este normal să-ți arăți ca vedetă sau persoană publică copilul dezbrăzat la băiță.

Cel puțin 1 an sau 2 lasă-l să crească, să se formeze ca om, să arate a omuleț. Nu o să o țin ascunsă până la 18 ani, este evident. Nu vreau să mi se ceară mai des poza copilului meu decât o piesă”, a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bănică a dezvăluit pe blogul ei de ce a luat această decizie și cum a decurs întreaga procedură.