Au găsit un câine înghețat care a început să plângă atunci când oamenii s-au apropiat de el. Când au văzut ce ascundea animalul, toți au început să plângă:

Au găsit un câine înghețat, iar când s-au apropiat de el, animalul a început să plângă. Toți au rămas muți de uimire când au văzut ce ascundea patrupedul sub el.

Câinele încerca să încălzească un băiețel de trei ani. Micuțul dispăruse de acasă, din Dakota de Nord, însă animalul de companie s-a luat după el. Asta a fost și salvarea lui Carson.

Și asta pentru că patrupedul Cooper l-a acoperit și i-a ținut cald, până a fost găsit de cei 200 de voluntari care plecase în căutarea copilului, scrie huffingtonpost.com.

 

 

 

CITEȘTE ȘI: A ajuns acasă mai devreme, dar avea să afle cel mai murdar secret al soției sale atunci când a intrat în dormitor. „Cum am putut fi atât de orb?”

A ajuns acasă mai devreme, însă nu se aștepta ca acest lucru să-i schimbe radical viața. Bărbatul a intrat în dormitorul partenerei de viață și a aflat cel mai murdar secret al acesteia.

În ultima perioadă, aceasta se distanțase de el, începuse se aranjeze mai mult și avea mereu părul coafat.

Dar nu și-a imaginat nici o clipă ce avea să-i vadă ochilor. Soția sa se afla în pat cu un alt bărbat, care era nimeni altul decât fratele său.

„Încă locuiesc cu soţia mea, când o văd cu fiicele noastre îmi vine să plâng. Sunt distrus, nu cred că vom mai avea un viitor împreună. M-am gândit că a început să îi placă alt bărbat dar nu am crezut nicio secundă că ar putea fi vorba chiar de fratele meu”, a spus bărbatul pentru The Sun.