Bia Khalifa l-a lăsat pe Serghei Mizil cu gura căscată! Din ce face bani:

 

Cum își câștigă Bia Khalifa existența? Este întrebarea care stă pe buzele multor fani. Ei bine, însăși concurenta de la iUmor a făcut dezvăluirea în direct!

Bia Khalifa a devenit virală după participarea la iUmor. Concurenta a venit îmbrăcată doar în măști de protecție și a reușit să-i lase mască atât ăe jurați cât și pe telespectatori.

Numele ei real este Bianca Emanuela Niculai și este fosta iubită a lui Dani Mocanu. Ultimii ani i-a petrecut în Italia, acolo unde a reușit să câștige bani frumoși. Bia a mărturisit că pozează se…xy pe un site, unde este plătită cu 50 de dolari pe fotografie. Astfel, tânăra a reușit să strângă sume considerabile, cu ajutorul cărora și-a făcut mai multe operații estetice și s-a transformat radical.

”Am o strategie de marketing foarte bună. Eu sunt și foarte apropiată cu utilizatorii”, a spus Bia Khalifa la Xtra Night Show. De asemenea, Bia are o rubrică pe un site pentru ad…ulți, acolo unde dă lecții celor care nu sunt atât de cunoscători în ceea ce privește arta am…orului.

Bia Khalifa a șocat juriul de la iUmor
Bianca, fosta iubită a lui Dani Mocanu, le-a mărturisit tuturor, atunci când a fost întrebată de Mihai Bendeac ce studii are, că nu a terminat liceul. Tânăra susține că, din când în când, îi place să mai citească și alege cărți care să o…motiveze și să o stimuleze intelectual.

„-Mihai Bendeac: Când ai terminat liceul?

-Bianca: Am 8 clase, dar ce crezi…nu vreau să mă afecteze chestia asta. Mai citesc cărți, încerc să mă mențin cultă.

-Mihai Bendeac: Care este ultima?

-Bianca: Ultima carte citită? Arta de a avea dreptate… pentru că îmi place să am dreptate, chiar a fost utilă.

-Delia: Unde ești? Că nu te găsesc nicăieri… Bia Khalifa.

-Bianca: Mi-au închis conturile, chiar nu știu.

-Delia: Nu ești nici pe Google”, a fost discuția dintre fosta iubită a lui Dani Mocanu și juriul de la iUmor.