Bilionarul rus a cerut-o în căsătorie, dar când a văzut inelul aproape a leșinat, ce i-a dat a ajuns în toate ziarele, a dat 10 milioane de dolari doar pe el! Cum a arătat cea mai bogată nuntă din lume, imagini rare

Poveștile despre nunți sunt spuse de obicei prietenilor și rudelor. Din fericire, există și bărbați care știu cum să aranjeze o ceremonie care să impresioneze pe toată lumea. Un miliardar celebru din Rusia, Aleksey Shapovalov, este un bun exemplu în această privință. Soția sa, Ksenia Tsaritsina, încă spune că nunta lor fabuloasă a fost cel mai de neuitat și mai emoționant moment din viața ei.

Când Aleksey și-a cerut iubita în căsătorie, a apărut pe toate paginile ziarelor din cauza faptului că îi oferise femii un inel cu un diamant de 70 de carate, o piatră uriașă care valora 10 milioane de dolari. Cei doi s-au căsătorit în august 2017.

Mireasa a descris totul drept de neuitat, și chiar așa a fost: s-au căsătorit în cel mai scump hotel din Moscova, iar la petrecerea de după au cântat câțiva dintre cei mai celebri cântăreți ai Rusiei, ba au mai avut și acrobați! Și dacă ar fi să sărim direct la desert, mirii au avut un tort uriaș, de 8 etaje. Soția miliardarului a precizat că a fost nunta pe care o visase dintotdeauna: „A fost incredibil. Mulțumesc prietenilor noștri pentru că au fost alături de noi în acest moment unic. Mulțumesc familiei noastre mari”.

Iată mai multe imagini:

CITEȘTE ȘI:

Nea Marin e însurat cu Maria de mai bine de 35 de ani! Cum arată femeia pe care o iubește la nebunie de o viață de om și care i-a dăruit două fete: „E totul pentru mine”

Nea Marin, zbirul care bagă frica în vedete și le pune mereu la muncă grea, este cunoscut de întreaga Românie, însă soția lui este un adevărat mister pentru publicul românesc, partenera lui de viață se ferește de camerele de filmat.

Nu sunt foarte mulți cei care știu că Nea Marin este însurat de mai bine de 35 de ani și are două fiice, pe când doamna Maria este femeia care i-a fost mereu alături, și la necaz, și la bucurii, dar și cea cu care se sfătuiește mereu, în orice problemă are. „Ea este sotia mea de 35 de ani si este cea care mi-a suportat toate nebuniile si ii multumesc pentru asta. O iubesc mult, ne-am luat din dragoste”, declara în urmă cu câțiva ani nea Marin Barbu.

„Nu a fost greu sa am un sot ca el, ne-am casatorit din mare iubire, chiar si atunci cand au fost momente grele ne-am completat si am rezolvat totul impreuna”, spunea doamna Maria Barbu. În urmă cu ceva vreme nea Marin a postat o imagine pe o rețea de socializare, în fotografie apărea și soția sa, și alături el a scris: „La mulți ani, scumpa mea soție!!! Tu ești totul pentru mine, așa cum noi suntem totul pentru tine.”

Iată cum arată soția temutului nea Marin: