„Bombă! Tonciu, gravidă…” Fosta asistentă TV a făcut declarații neașteptate după scandalul cu soțul

Andreea Tonciu si Dani Niculescu au avut parte de ceva sare si piper in casnicia lor, in ultima perioada, iar conflictul a ajuns mediatizat.

Dupa ce s-a speculat ca cei doi indragostiti, care au impreuna un copil, fac pregatirile pentru actele de divort, situatia s-a schimbat total. Cei doi au plecat impreuna intr-o vacanta, fara fetita, si pare ca au reusit sa isi rezolve problemele.

Andreea Tonciu a recunoscut ca se mai cearta cu sotul ei, insa nu vrea sa divorteze. Cat despre un al doilea copil…

„Ma cert cu sotul meu. Eu nu m-am casatorit acum de doi ani de zile ca sa destram aceasta relatie. Am fost Si eu la mare. Sotul meu a Stiut ca plec la mare, a fost Si de acord. Am plecat cu sora mea pentru ca ea acum are 18 ani Si iSi dorea sa ajunga de 1 mai la mare Si nu are anturaj. (…) Mi-a facut o surpriza acum vreo saptamâna. A luat aceasta vacanta

A zis sa mergem de ziua mea. am fost i anul trecut in Antalya. Mergem la un hotel unde nu au voie copiii. Vom pleca singuri ca indragostitii. Rebi ramâne la mama Si este la gradi. Voiam sa plec in Maldive, dar la hotelul la care vreau eu sa merg este extrem de scump. Nu a renuntat la gând, o sa plecam in ianuarie. Pâna in sarbatori o sa mai am o vacanta de la sotul meu.

Mergem tot in Antalya cu Rebecuta, dar vom merge la 1 august. Am ajuns acasa Si am vazut in living o punga mare. Mi-a luat o pereche de pantofi. Mi i-a luat exact pe cei care imi placeau. Stie exact ce imi place. (…) Deocamdata nu (n.r. al doilea copil). intre mine Si sora mea este o diferenta de 14 ani. Ce ar fi sa fac pe la 50 de ani? Bomba, Tonciu, gravida la 50 de ani. (…) Sunt fericita pentru ca in sfârSit sotul meu a inteles ca imi place viata asta. Tonciu revine”, a spus bruneta la o emisiune TV.

Sursa: wowbiz.ro

 

 

 

Citește și:

Oana Zăvoranu, un nou atac la adresa Monicăi Gabor! „Trăim scleroza în plăci…Era un model infect”

Razboiul dintre Oana Zavoranu si Monica Gabor este unul vechi si a starnit mari controverse in urma cu mai multi ani. Atunci, Oana Zavoranu o avea invitata in emisiunea ei pe fosta doamna Columbeanu, iar momentul a iesit cu scantei si a culminat cu evacuarea Monicai din platoul emisiunii.

Recent, Zavo si-a varsat din nou amarul pe Monica Gabor, oferind-o drept contraexemplu pentru trecutul ei.

„Aşa cum, acum câţiva ani, Monica Columbeanu, era un model infect de a creea o tendinţă bolnavă, cum că e normal să faci fix nimic şi să îl iei pe bunicul de soţ, Şi toate fetele de la liceu asta visau, să se mărite cu bunicu’ că vor avea bani. Azi trăim ‘scleroza în placi’ în care influencerele, bloghistele, mocangioaicele ,fomistele încearcă să vă influenţeze pe voi, cei tineri, că e normal să fii fake din cap până în picioare”, a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.