Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, îl desființează pe artist

 

Seamănă ca două picături de apă, iar ea are același zâmbet și aceeași carismă ca celebrul ei tată, Liviu Vârciu. De-a lungul anilor, relația dintre Carmina și prezentatorul tv a fost mereu una controversată. În exclusivitate pentru Redactia.ro, Carmina a vorbit despre adevărata relație pe care o are cu Liviu, dar și cu iubita acestuia, Anda Călin.

Celebrul prezentator are trei copii, iar de-a lungul anilor s-a zvonit că relația sa cu Carmina, fiica cea mare, nu e una tocmai bună. Deși Liviu Vârciu a declarat în nenumărate rânduri că se înțelege mai bine cu aceasta, se pare că realitatea este alta. Carmina, fiica lui Liviu Vârciu și a lui Ami Teiceanu, ne-a spus în exclusivitate care este, de fapt, relația dintre ea și tatăl ei.

Din imaginile postate pe rețelele de socializare, Carmina și Liviu par a avea o relație perfectă și, cu toate că cei doi nu vorbesc prea des în public despre relația lor, totul părea că aceștia au reușit să recupereze timpul pierdut. Însă, Carmina a declarat că nu tot ce se scrie în presă este adevărat, referitor la relația dintre ea și tatăl ei. „Nu tot ce apare la televizor sau în presă este adevărat. „Uneori mai sunt și lucruri neadevărate referitoare la relația mea cu tata. Sincer să spun, relația noastră a fost cu șuișuri și coborâșuri, ne-am menținut pe linia de plutire un timp…iar am urcat, iar am coborât și tot așa„, a spus Carmina.

Referitor la relația pe care o are cu iubita tatălui său, Carmina a declarat că îi respectă familia acestuia, doar că nu are o legătură strânsă cu Anda Călin. Deși recunoaște că în urmă cu ceva timp acest subiect o deranja, Carmina a înțeles că este alegerea tatălui său și o respectă. „Nu, eu cu ea nu vorbesc. Nu am nicio legătură cu ea. Cea mai mare legătură o să o am cu tatăl meu. Nu am ce să comentez, e viața lui și alegerea lui„, a mai spus Carmina. În prezent, Carmina mai are doi frați vitregi, pe Anastasia și Liviu Matei, copiii pe care Liviu îi are cu actuala lui iubită.

În ceea ce privește relația cu frații săi, Carmina a declarat că nu este una strânsă. „Cu Ana am fost mai apropiată, dar asta nu ține de mine. Iar pe Matei l-am văzut o singură dată. Poate o să dezvolt o relație mai apropiată când o să mă mut la București și o să petrec mai mult timp cu ei”, ne-a mai spus Carmina. Peste câteva zile, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu va împlini frumoasa vârstă de 19 ani, iar peste câteva luni după ce va termina liceul, se va muta în București unde va fi mai aproape de tatăl său.