Ce a făcut Adela Popescu la scurt timp după ce a fost înlocuită în emisiune!

 

Adela Popescu este în culmea fericirii, după ce a anunțat în direct că urmează să devină mămică pentru a doua oară. Însărcinată în patru luni de zile, celebra prezentatoare tv și-a anunțat retragerea de la emisiunea „Vorbește lumea”, pentru a se putea ocupa în totalitatea de sarcină, cât și de familia ei. În locul Adelei Popescu a revenit Lora, care apare deja pe micile ecrane alături de Cove.

Zilele de concediu îi priesc Adelei Popescu, care a luat decizia de a pleca câteva zile la munte, la Moeciu, alături de soț și cei mici. Pentru că nu poate sta departe de fostul loc de muncă și de colegi, Adela Popescu a intrat live în emisiunea „Vorbește lumea” , difuzată marți, 12 ianuarie. Înainte de toate, vedeta s-a asigurat că bebelușul pe care îl poartă în pântec este în siguranță. „Am plecat la munte, dar nu înainte de a vedea ce face burtica. Totul e bine, e perfect”,a declarat vedeta. Ea a povestit ce a făcut în primele sale zile de concediu, iar Lora a izbucnit în râs atunci când a auzit că s-a dat cu sania fără să vrea.

„Sunt echipată cu mănuşi, şosete groase, căciulă, am de toate. E foarte frumos în vacanță! Mai greu e cu copiii, că sunt mici și trebuie să-i urci pe sanie, să-i dai jos, să-i așezi. Dar e frumos. Aerul e rece, e perfect”,a adăugat Adela Popescu.

Adela Popescu a împărtășit pe pagina sa de Instagram mai multe fotografii din vacanța de la munte. „Am dat o fuga pana la munte sa se tavaleasca nitel copiii in zapada si sa faca si tatal lor muschi. Necazul e ca mi i-am incordat si eu, dar obrajii rosii ai micutilor si placintele cu varza au facut sa merite tot efortul. :)”, a scris vedeta în descrierea fotografiilor.