Ce diferenta! Nora lui Liviu Dragnea a investit ceva bani in operatiile estetice! Cum arata inainte:

Intrebarea daca nora lui Liviu Dragnea si-a pus silicoane inainte de nunta este legitima, daca este sa comparam cateva fotografii.

Se pare ca nora lui Liviu Dragnea si-a pus silicoane inainte de nunta. Gina s-a maritat recent cu Valentin, fiul liderului PSD, iar din fotografiile realizate la eveniment se vede cum aceasta a purtat un decolteu generos, care lasa sa se vada sanii ce par a fi siliconati.

Nora lui Liviu Dragnea si-a pus silicoane inainte de nunta: „Are sanii mai mici”
„Mulţumim cititorului “A” că ne-a semnalat cazul: “Dar de ce în pozele de dinainte de nuntă are sânii (mult) mai mici decât în pozele de la nuntă? A umblat Olguţa cu bagheta magică peste ei? A descântat doamna Dan de cervicală?”, a postat site-ul umoristic Kamikaze.

Nora lui Liviu Dragnea si-a pus silicoane inainte de nunta. Gina a pozat in costum de baie
Fotografiile arata ca nora lui Liviu Dragnea si-a pus silicoane inainte de nunta. Acum 9 ani, Gina a pozat in costum de baie la concursul Miss Universe Romania, aceasta avand niste sani foarte mici, total diferiti de ce a etalat la nunta. Iubita lui Dragnea Jr s-a clasat atunci doar pe locul 20 si a ratat calificarea in finala mondiala a concursului de frumusete.