Ce i-a putut propune fostul partener

 

Frumoasă și, de ceva vreme liberă, Ioana Ginghină are mulți admiratori. Iar unul dintre aceștia este primul ei soț. Daniel Tudorică, actor și el, se pare că n-a putut s-o uite, cu toate că și-a refăcut viața alături de altă femeie.

Ioana Ginghină, acum în vârstă de aproape 42 de ani (pe 21 septembrie îi împlinește), s-a măritat prima dată la 21 de ani, cu actorul Daniel Tudorică, însă mariajul nu a ținut. Ea a pledat pentru divorț, întrucât soțul voia neapărat un copil, iar ea era concentrată pe carieră la acea vreme și considera că o pauză forțată nu i-ar fi prins bine la început de drum.

Ce-a urmat după despărțire se știe: Ioana a făcut carieră în teatru și TV, a devenit celebră și s-a măritat cu Alexandru Papadopol, a devenit mamă în urmă cu 11 ani, iar vara aceasta a redevenit femeie liberă, după ce și a doua căsnicie i s-a destrămat. Ce nu se știe este ce a urmat după această nouă despărțire. O declarație năucitoare, făcută de primul soț!

„I-a spus că o iubește, chiar dacă în jurul lor era lume” Ioana Ginghină și Daniel Tudorică sunt colegi la Teatrul Ion Creangă, dar relația lor nu e deloc colegială. Plin de resentimente, după despărțirea de acum peste două decenii, actorul a ales să rupă orice legătură cu fosta nevastă, așa că ei nu se salută când se întâlnesc, comportându-se ca doi străini.

Gheața din inima lui Daniel Tudorică s-a topit însă neașteptat după divorțul Ioanei de Papadopol. „Daniel i-a spus că o iubește, chiar dacă în jurul lor era lume”, au dezvăluit colegi de-ai celor doi de la teatru. Declarația năucitoare a rămas însă fără ecou, Ioana alegând să nu răspundă și să ia totul ca pe o glumă, mai ales că Tudorică este însurat cu o profesoară și are o fată cu aceasta.

sursa: libertatea.ro