Ce ți-a scăpat la TV: Momentul in care Mariana a facut-o pe Diana Belbita sa planga! Ce i-a spus inainte de a pleca de la Exatlon: Nimeni nu se aștepta ca Mariana să mai spună asta în ultima clipă:

Marina este concurenta care a parasit competitia Exatlon in 21 martie, ea fiind eliminata in urma voturilor telespectatorilor.

Mariana s-a despartit de colegii ei de la Razboinci, momentul fiind unul emotionant. Fosta concurenta de la Exatlon a reusit sa se abtina si sa nu planga. In plus, ea le-a adresat cuvinte de incurajare celor din echipa ei, dar si celor de la Faimosi.

Cea mai emotionata concurenta de la Faimosi a fost Diana Belbita, la care Mariana s-a dus si a imbratisat-o.

“Belbi esti un copil minunat. Mi-a placut zambetul tau. Chiar daca privirea ta e dura, sufletul tau nu e asa”, a spus Mariana inainte de a o strange tare in brate pe cea supranumita “printesa razboinica”.

Poate te interesează și: Dupa ce Stefan l-a numit „mincinos”, Ionut a purtat o discutie cu el: „Ma doare ca esti influentat”

Ionut sustine ca Alina ii influenteaza pe ceilalti concurenti din echipa lor.

„Niciodata nu am avut nimic personal cu tine. Ma doare ca esti influentat. Tu esti doar un copil pentru mine. Mie imi e ciuda de voi ca persoane. Tu esti incantat, esti un copil. Eu nu stiu unde gresesc? Incerc sa zic ca voi, eu ma concentrez pe joc”, i-a spus Ionut lui Stefan.

„Spune-mi cum suntem noi doi influentati de Alina?”, l-a intrebat Stefan.

„El azi spune una, maine spune alta, E vraiste in capul lui. Nu stie pe ce lume mai traieste”, a spus Alex.