Cine este si cu ce se ocupa Georgiana, fosta iubita pe care Jador nu o poate uita nici acum!

 

Inca din prima zi de Survivor Romania, Jador i-a marturisit Amnei focul ce il mistuie de ani de zile si motivul pentru care a acceptat provocarea de a intra in competitie. Manelistul nu a mai rezistat si a dezvaluit ca inca o iubeste pe Georgiana, femeia de care s-a despartit in 2016 si pe care a spus ca o iubeste la fel de mult ca pe mama lui si mai mult decat se iubeste pe el insusi.

„Am lăsat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult ca pe mama. M-am gândit puțin la ea, mi-a curs o lacrimă… Dar vreau să uit. Își bate joc de mine pentru că sunt om bun. Nu se gândea la mine, se gândea doar la ea. Nu se gândea că am nevoie de o femeie lângă mine, că eu muncesc atât de mult, muncesc cu nopțile. Sincer, o iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine. Nu se gandeste la mine si la fericirea mea, ci doar la ea! Vreau să o uit neapărat. Am venit aici să o uit și să devin un om mai bun. O să fie ca un post pentru mine, fix așa am gândit când am plecat de acasă”, a dezvăluit Jador la Survivor România.

Cine este Georgiana Elisei, fosta iubita a lui Jador

Georgiana Elisei este absolventa a Universitatii Politehnice din Bucuresti si are 28 de ani. Jador a fost atras de faptul ca Georgiana nu isi dorea nicicum faima si banii, ci a vazut-o mereu ca pe o fata cuminte si simpla care il iubeste pentru felul cum este el si nu pentru ca a devenit celebru.

„Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea”

Georgiana si Jador au fost impreuna mai bine de sapte ani, iar tanara l-a sprijinit neconditionat chiar si atunci cand cantaretul a hotarat sa participe la „Puterea Dragostei”. Nu putini au fost cei care au sustinut la vremea respectiva ca Jador ar avea acasa o iubita care il astepta si nu se pune problema unei idile intre el si Ella. Insa, se pare ca timpul le rezolva pe toate si Jador nu a mai putut tine secreta iubirea ce i-o poarta Georgianei. Desi cantaretul recunoaste ca a umblat si cu alte femei, gandul i-a fost mereu tot la ea. Georgiana pare tipul de femeie permisiva care l-a lasat sa isi traiasca tineretea si nu a deranjat-o faptul ca a fost cuplat cu multe domnisoare. S-a zvonit si ca Jador ar fi vrut sa o ceara in casatorie pe Georgiana deoarece nu poate trai fara ea.

„A zis că e normal s-o ducă acasă pe Georgiana de Paște, e normal să o ducă acasă pe femeia pe care o respectă. Ella încă are sentimente pentru el, dar el iubește altă femeie. El o să fie cu multe femei în viața lui. El se întâlnește cu câte o femeie pe noapte. El a dus-o la țară pe Georgiana pentru că ea este femeia cu care vrea o relație pe bune. Eu cred că Jador o să se însoare cu Georgiana. Acasă, la părinți, nu duci orice femeie. Acasă, la părinți, duci pe cineva în care ai sută la sută încredere! Ei au șapte ani de relație! Ella a fost doar o distracție pentru el. Jador nu mai vrea o relație serioasă în perioada asta, vrea să se distreze! E faimos, vrea să se distreze!”