Conflict Serena Williams și Ilie Năstase: „Dacă eşti grasă…”

Ilie Năstase a intervenit în scandalul dintre Ion Țiriac și Serena Williams. El i-a luat apărarea fostului său coechipier, susținând afirmațiile făcute de Țiriac, după retragerea acesteia de la turneul de la Madrid.

Ion Ţiriac a intrat în conflict cu Serena Williams, din cauza unor declaraţii pe care le-a făcut, în urma cărora americanca s-a retras de la turneul de la Madrid.

Ion Ţiriac a dat o declaraţie care a deranjat-o pe Serena Williams. “Cu tot respectul, dar Serena Williams are 36 de ani şi 90 de kilograme! Aş vrea să văd altceva, aş vrea să mai văd o jucătoare precum Steffi Graf”, a fost afirmaţia lui Ţiriac.

“Voi vorbi cu el, credeţi-mă! O să am o discuţie cu el. Este un comentariu ignorant, o declaraţie sexistă! Poate că este un om ignorant”, a răspuns tăios americanca. Ilie Năstase a intervenit acum în scandal. El a vorbit despre acest conflict, într-un interviu acordat evz.ro.

“Sunt ele (n.r. – jucătoarele din circuitul WTA) prea sensibile la vârsta asta, că sunt pe cale de retragere. Sunt doar nişte interpretări idioate. Ce putea să-i spună Ion Ţiriac, că arată bine? Dacă eşti slabă, eşti slabă, dacă eşti grasă, eşti grasă! El a făcut probabil o comparaţie între fetele care joacă acum în circuit şi Serena”, a spus Năstase.

Ilie Năstase a fost în centrul unui scandal cu Serena Williams, în urmă cu un an, când a făcut un comentariu discriminatoriu la adresa sportivei. El a fost anchetat de Federația Internațională de Tenis pentru afirmația sa.

 

Sursa: libertatea.ro

 

 

 

Citește și:

Anunțul făcut de Magda Vasiliu despre băiețelul ei

Vin vești bune din Italia! Băieţelul Magdei Vasiliu, diagnostocat cu cancer în urmă cu un an, s-a vindecat cu ajutorul medicilor de la un spital din Roma. Știrista a declarat că rezultatul tratamentului este unul spectaculos, iar acum Vlăduț (9 ani) se simte foarte bine. Micuțul a trecut printr-un adevărat coșmar, fiind nevoit să facă mai multe ședințe de chimioterapie, care sunt foarte grele chiar și pentru un adult. 

Băiețelul Magdei Vasiliu este pe drumul cel bun, cancerul fiind în remisie totală. Vlăduț a fost foarte curajos în tot acest timp și i-a avut alături constant pe părinții lui, care s-au mutat în Italia pe tot parcursul tratamentului. Magda Vasiliu a anunțat că micuțul se simte bine, într-o postare emoționantă, făcută pe pagina sa de Facebook. Știrista speră că părinții cu copii bolnavi să nu mai fie nevoiți să plece în țări străine pentru a primi o șansă la viață. Vedeta le-a mulțumit medicilor și asistentelor care s-au ocupat de Vlăduț și care l-au ajutat să se vindece complet.

 

„Copilul meu este în remisie totală, completă!”

„Astăzi (8 mai n.r) se împlinește un an de când am ajuns la Roma…Un an în care am sperat, am suferit, am învățat, am plâns, m-am bucurat și am aflat ce înseamnă cu adevărat cancerul….Un an de chimioterapie, o intervenție chirurgicală, aplazie, analize săptămânale, investigații amănunțite, reevaluări făcute ca la carte. Grazie unor medici de un profesionalism incredibil precum Ida Russo, GM Milano, Aurora Castellano, Deborah Di Pasquale, Marco Giordano, dar și mulțumită unor asistente care i-au venit mereu în întâmpinare lui Vlad, astăzi, copilul meu este în remisie totală, completă.

Am văzut ce înseamnă un spital dedicat cu adevărat copiilor, am văzut cum trebuie să fie îngrijiți cu adevărat copiii oncologici, am învățat să am încredere până în pânzele albe în deciziile medicilor și în priceperea și îndemânarea asistentelor. Nu pot decât să le mulțumesc la nesfârșit din tot sufletul meu. Cuvintele, evident, nu vor putea niciodată exprimă recunoștința mea toată. Iar fără Cosmin Stoian, soțul meu, și fără mama lui, o doamna și o mama în adevăratul sens al cuvântului, toată calea parcursă de Vlad ar fi fost una anevoioasă, dacă nu chiar imposibilă. Nu mi doresc decât că într o zi, copiii români să nu mai fie nevoiți să plece în țări străine pentru a avea o șansă la viață”, a scris Magda Vasiliu pe pagina ei de Facebook.