Cristina Caramarcu, mesaj dur după ce a ratat finala Eurovision! Ce a putut spune solista The Humans

Cristina Caramarcu, solista The Humans, a avut un mesaj dur de transmis dupa ce Romania a ratat finala Eurovision. Cantareata nu are nimic sa isi reproseze si a dat vina pe vecinii Romaniei pentru esecul istoric.

„Nu suntem tristi. N-avem vecini bogati care sa ne voteze. Noi am fost la patru puncte sub linie in ambele situatii. Nu stiu, eu sunt foarte mandra de ceea ce am realizat. Italia ne-a votat cu punctaj maxim.

Eu am votat Albania, pe Eugen, care mi-a placut si el ar fi trebuit sa castige daca era despre muzica si voce. Vorbim despre multi bani in cazul Nettei, noi daca intram sa vedem un videoclip pe internet in ziua concursului, primeam reclama sa o votam pe Neta”, a declarat Cristina Caramarcu la TV.

Romania a ratat pentru prima data in istorie calificarea in finala Eurovision 2018. Concursul a fost castigat de reprezentanta Israelului, Netta. Romania s-a clasat cel mai sus in istorie la Eurovision pe locul 3, lucru care s-a intamplat de doua ori. In 2005, Luminita Anghel si Sistem au urcat prima data pe podium la Eurovision, a doua oara cand s-a intamplat acest lucru fiind in 2010, atunci cand am fost reprezentati de Paula Seling si Ovi.

Sursa: wowbiz.ro

 

 

 

CITEȘTE ȘI: 

„Aș fi o femeie fericită, dar nu, nu pot!” Adelina Pestrițu a făcut o mărturisire neașteptată

Multe persoane au probleme cu trezitul dimineața, iar Adelina Pestrițu nu reprezintă o excepție. Vedeta a mărturisit că ar fi o femeie fericită dacă ar putea să se trezească la ora 11.00. Adelina Pestrițu le-a mărturisit fanilor ei într-un filmuleț pe o rețea socială că urăște trezitul dimineața.

„Teoretic şi practic urăsc trezitul de dimineaţă. Dacă aş putea să mă trezesc în fiecare zi la ora 11, aş fi o femeie fericită, dar nu, nu pot. Asta e!”, a spus vedeta.

Recent, Adelina Pestrițu a primit titlul „More thank Pink” din partea Fundației Renașterea, ca urmare a implicării sale în campania de informare desfășurată pe parcursul lunii octombrie- Luna de Luptă împotriva Cancerului de Sân.

Din solidaritate față de femeile bolnave de cancer și ca semnal de alarmă pentru toate femeile din țara noastră, Adelina Pestrițu a purtat artocle vestimentare și accesorii roz, zi de zi, toată luna octombrie și a transmis mesaje legate de prevenția și depistarea precoce a cancerului prin intermediul site-urilor de socializare, a blogului sau și intervențiilor sale în mass media.

Întrebată care a fost cel mai frumos gest făcut din dragoste, vedeta nu a ezitat să răspundă: „Fac multe gesturi frumoase din dragoste. Într-o relație faci o grămadă de lucruri frumoase pentru partenerul tău. Aș fi capabilă să-i dau haina de pe mine! Sunt capabilă să fac orice pentru confortul partenerului meu, pentru a-i demonstra toată dragostea mea”, a declarat Adelina Pestrițu într-un interviu.

Mai mult decât atât, Adelina Pestrițu a spus ce stil de viață are și cum reușește să se păstreze în formă!

„Îmi place să mă bucur de viață, chiar dacă asta se întâmplă o dată la nu știu cât timp, dar să știi că nu mă feresc de bombele calorice, nu mănânc în exces.”

Adelina Pestru este și o fire credincioasă, deși nu lasă niciodată la vedere această latură a sa:„Dumnezeu așază lucrurile cum numai el știe”, iar acest lucru i-a fost demonstrat de mai multe ori și chiar dacă unii oameni au vrut să-i facă rău de-a lungul timpului, bruneta nu le-a plătit „cu aceeași monedă”.