Culiță Sterp recunoaște că se iubește iar cu Carmen de la Sălciua:

Ceea ce a dezvăluit WOWbiz.ro despre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp este confirmat chiar de artist, acesta recunoscând că, acum, este alături de cântăreață și că își recontruiesc relația.

”Încă nu știm 100% ce o să fie. Vorbim, suntem prieteni, dar încă nu stăm în aceeași casă. Suntem pe drumul cel bun, vorbim, dar nu știm ce o să fie în continuare. Carmen este lângă mine, chiar și acum”, a explicat Culiță Sterp pentru un post TV.

Iar dacă asta nu a fost suficient, se pare că pentru Carmen de la Sălciua lucrurile sunt mult mai clare, ea destăinuinu-se amicilor săi că are o singură problemă. ”Ei nu au decis încă unde să locuiască, pentru că ea stă la Alba Iulia, iar el în Hațeg. Dar, probabil, că, în curând, se mută împreună”, ne-a spus sursa noastră. Culmea, ne-a mai dezvăluit apropiatul lui Carmen de la Sălciua, împăcarea dintre cei doi este una cât se poate de surprinzătoare, având în vedere că, în timpul divorțului, nici artista, nici fostul ei soț, nu s-au menajat deloc. ”S-au certat ca la ușa cortului, s-au acuzat de infidelitate, familia lui a spălat cu Carmen pe jos, au apărut poze cu ea dezbrăcatyă, dar ea a uitat, a iertat totul, iar Culiță este din nou cu ea. Cu siguranță, îl iubește și nu a putut să îl uite dacă a trecut peste toate de dragul lui”, ne-a mai spus sursa citată.

Carmen de la Sălciua, atacată în timpul divorțului cu imagini cu ea goală! ”E un deliciu pentru ei să îmi facă rău”

Anul trecut, au început să circule imagini cu frumoasa Carmen de la Sălciua, goală, artista acuzându-l pe Culiță Sterp că ar fi în spatele apariției fotografiilor cu pricina. ”Asta e o poză de câțiva ani! Îmi făcusem o poza în oglindă cum cred că își face fiecare femeie! Se observa un corset! Tocmai îmi cumpărasem un corset de remodelare al taliei și îmi făcusem poza în oglindă! Cum fostul soț mi-a spart parola de la telefon, a luat poza din galeria foto împreună cu fosta mea cumnata și au distribuit-o pe toate grupurile! Probabil e un deliciu pentru ei să îmi facă rău! Am purtat o discuție cu părinții mei! Mama suferă foarte mult, dar i-am explicat că trebuie să fie tare! Mama e o femeie credincioasă, noi suntem oameni cărora nu le place să intre în scandaluri! Probabil ați văzut că nimeni din familia mea nu a scos un cuvânt! Judecați voi cum doriți! Am fost învățată să întorc și celălalt obraz, nu să mă răzbun! Dumnezeu ne judecă pe toți!”, ne-a spus, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua nu mai voia să îl vadă pe Culiță Sterp
După ce Culiţă Sterp a făcut o serie de declaraţii şocante cu privire la moralitatea soţiei sale, Carmen de la Sălciua este atât de supărată încât nici nu mai vrea să audă de el. ”Carmen este disperată că trebuie să dea, din nou, nas în nas cu el. Nu îl mai suportă, se simte trădată, înşelată şi batjocorită de bărbatul pe care ea l-a iubit la nebunie. Dar, în perioada asta, ea este nevoită să îi suporte prezenţa pentru că au o serie de obligaţii artistice împreună. Ea nu era încă hotărâtă să divorţeze şi au luat, împreună, nişte cântări, şi au de cântat împreună, de Crăciun. De fapt, au cântări până prin 2019 la jumătate, iar Carmen nu ştie cum să scape de ele”, ne-a spus o apropiată de-ale cântăreţei.

Mai mult decât atât, în ultima vreme, Carmen de la Sălciua a luat o decizie drastică cu privire la cariera ei artistică. ”Nu mai vrea să accepte nicio cântare în compania lui Culiţă. Adică, a pus, clar, problema de ori ea, ori el. Împreună, sub nicio formă. Nu poate să îl mai vadă în ochi, darămite să cânte, să danseze, să zâmbească pe aceeaşi scenă. Este o femeie rănită şi, normal, decizia ei e de înţeles”, ne-a mai spus sursa citată.
“Nu îmi vine să cred că Dumnezeu mi-a dat putere să trec aşa uşor peste, deşi în sufletul meu este o durere mare. Nu mă aşteptam să fiu aşa tratată de omul de lângă mine. Sunt dezamăgită, dar voi trece cu bine peste. Sunt o femeie puternică, luptătoare şi credincioasă. Tot răul spre bine”, ne-a spus Carmen de la Salciua în ziua în care a depus actele de divorţ de Culiță Sterp.