Cum să scapi de părul de pe mâini în 10 minute, fără să te epilezi și fără să mergi la salon

Părul de pe mâini şi faţă este foarte inestetic, dar să-l epilezi mereu nu e deloc comod, mai ales că pot apărea iritaţii. Iată o soluţie mai rapidă, mai comodă şi foarte eficientă.

Dacă eşti brunetă, probabil te confrunţi şi tu cu problema părului de pe antebraţe şi faţă. Este inestetic, ai vrea să scapi de el, dar pentru asta ar trebui să foloseşti lama de ras sau ceară de epilat, ceea ce ar duce la iritaţii la fel de inestetice ca şi părul. Ce rămâne de făcut? Foloseşte metoda recomandată de Pinkie Rice, o blogger-iţă filipineză pasionată de machiaj şi cosmetice.

Ea foloseşte un produs oxidant special pentru faţă şi corp, dar în lipsa lui te poţi descurca şi cu un decolorant pentru păr. Acesta se găseşte sub formă de pudră plus loţiune sau lichid. Cele două ingrediente se amestecă, exact ca în clipul video, până obţii o pastă. Aceasta se aplică pe zonele cu păr şi se lasă aproximativ 5 minute apoi se clăteşte cu apă din abundenţă.

Operaţiunea se repetă la două-trei săptămâni, în funcţie de ritmul în care creşte părul.

Atenţie! Oxidantul de păr este destul de dur pentru piele şi e posibil să apară o iritaţie care trece de la sine într-o jumătate de oră. Înainte să aplici crema pe zone întinse, aplică o cantitate mică pe o zonă ascunsă şi observă reacţiile.

Urmăreşte clipul de mai jos pentru a vedea cum să ascunzi părul de pe mâini şi faţă!

Sursa: unica.ro

 

 

 

Citește și:

Oana Zăvoranu a recunoscut abia acum la ce trucuri a apelat ca să aibă succes în showbiz

Oana Zăvoranu a dezvăluit secretul succesului.Vedeta a postat pe contul de socializare un mesaj, în care le-a împărtășit fanilor o lecție de viață.

În ultima perioadă, Oanei Zăvoranu îi merge din plin, atât pe plan profesional, cât și personal. Bruneta trăieșto o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Ashraf.

“Viaţa este mult mai frumoasă în momentul în care ştii ce vrei, ai un plan în viaţă, nu îţi place să-ţi iroseşti timpul cu cretinisme, şi te focusezi pe ceea ce, cu adevărat contează pentru tine! E necesar să înveti din greşeli şi sa nu le mai repeţi, să ştii să te ridici daca eşti vreodată căzut, şi să mergi mai departe cu capul sus, mândru că te-ai putut ridica, spre marea surprindere a gloatei flamânde, care te-ar fi vrut la pământ, ca să te poată devora.

Asta înseamnă adevărata putere, asta înseamna să te iubească cineva acolo sus, atât de mult, încat să îţi dea forţa interioară necesară de a deveni mai puternic decât ai fost la început… Asta este lecţia mea… mi-am învăţat-o, însuşit-o şi aplicat-o! This is why I am, who I am!”, a scris Oana Zăvoranu pe contul de socializare.

Oana Zăvoranu a declarat recent, că își dorește un copil și că va apela la o mamă surogat atunci când va decide că este timpul. Acum vedeta este hotărâtă să devină mămică, anunțând care va fi renumerația pentru mama purtătoare.