Cum trăiește, de fapt, Monica Gabor! Irinel Columbeanu a dezvăluit tot! Toată lumea crede că are bani și o duce bine

 

Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri neașteptate despre Monica Gabor, la emisiunea „40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai.

Căsnicia dintre Irinel Columbeanu și Monica a ținut prima pagină a ziarelor o lungă perioadă de timp. Monica a ajuns de la Bacău în vila lui Irinel Columbeanu de la Izvorani, pe când era în clasa a XII-a.

Deși între ei exista o diferență de 30 de ani, cei doi s-au căsătorit, spre surprinderea tuturor, iar Monica a adus pe lume o fetiță – Irinuca. Dragostea nu a durat foarte mult, iar cei doi au decis ca drumurile lor să se despartă.

Monica Gabor s-a mutat în SUA, unde și-a refăcut viața alături de Mr. Pink, un prosper om de afaceri, în timp ce Irinel Columbeanu pare urmărit de ghinioane. A rămas fără vila de la Izvoranu și fără avere.

Invitat la emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, Irinel Columbeanu a vorbit despre situația lui financiară, dar și despre căsnicia cu Monica.

Acesta a oferit un răspuns neașteptat când a fost întrebat dacă s-a gândit să ceară ajutorul Monicăi, având în vedere că trece printr-o perioadă proastă.

„Monica nu este căsătorită cu cine ați spus dv. Dar, căsătorită sau nu, nu m-am gândit niciodată la varianta unui colac de salvare de s….ex feminin”, a transmis Irinel Columbeanu în emisiunea ’40 de întrebări cu Denise Rifai.