Delia a plecat cu nervi de la Cerbul de Aur! Ce i s-a intamplat in timpul concertului de la Brasov:

La festivalul international de muzica usoara de la Brasov nu a fost numai lapte si miere, asa cum s-a prezentat pe micile ecrane.

Delia a fost cireasa de pe tort a organizatorilor Cerbului de Aur Brasov 2018 in cea de a treia zi de festival! Artista a inchis seara printr-un concert incendiar, in stilul ei.

Imbracata ca o adevarata diva, intr-un body albastru de lurex, foarte scump, o mantie argintie si cizme ciocate in acelasi ton, in valoare de 10.000 de euro, si cu un show incredibil, cu iluzuonisti si dansatori profesionisti, Delia ar fi trebuit sa rupa gura targului.

Din pacate, desi prestatia ei a fost una perfecta, publicul nu a rezonat deloc cu frumoasa cantareata, asa cum o facuse cu o seara inainte la spectacolul genial al Loredanei Groza.

In atari conditii, Delia s-a suparat la Cerbul de Aur pe spectatori si, dupa ce a avut si o replica acida pe scena, surse din backstage sustin ca ea s-ar fi dezlantuit dupa show.

„Era foarte suparata ca oamenii din Brasov au fost mai reci si nu au aplaudat-o asa cum si-ar fi dorit, in conditiile in care a dat totul in spectacol. A parasit locul vociferand. Si-a revenit apoi si, dupa ce a privit lucrurile la cald, s-a relaxat”, au dezvaluit persoane de la fata locului, potrivit wowbiz.ro.