Dramele se tin lant in familia regretatului Aurelian Preda! Fiica artistului, Ana-Maria Rosa, este din nou in Doliu… Off, câtă durere: Pe cine a mai pierdut:

Clipe grele pentru fiica lui Aurelian Preda. Un membru al familiei sale s-a stins din viata.

Nicusor Iordan, artistul in grija caruia a ramas fiica lui Aurelian Preda, trece prin momente grele. Barbatul este in doliu, dupa ce un membru al familiei sale a murit. Artistul si-a pierdut bunica. Anuntul trist a fost facut chiar de el pe pagina sa de socializare.

„Ziua de azi ne-a adus multa tristete in sanul familiei noastre. S-a mutat la Ceruri si cea dea doua bunica, bunica Garoafa! Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace mamaie!”, a scris Nicusor Iordan.

Ana-Maria Rosa a ramas in grija artistului. El si regretatul interpret Aurelian Preda au fost buni prieteni. Nicusor Iordan se ocupa ca Ana-Maria sa invete bine la liceu. De asemenea, el o ajuta sa-si continue cariera muzicala. Relatia lor este una speciala, spun ei.

Tanara il considera ca pe un al doilea tata. In urma cu ceva timp, chiar adolescenta spunea: „Nicusor este ca un al doilea tata. Bineinteles ca nimeni n-o sa-l poata inlocui pe tatal meu, insa el este intr-adevar ca un al doilea tata. Nu am decat sa-i aduc multumiri din suflet.”, a declarat fiica lui Aurelian Preda.