Femeia de 92 de ani a avut burta uriașă timp de 60 de ani, dar nu s-a dus niciodată la doctor. Burta se făcea la bătrânețe tot mai mare, medicii au amuțit când au văzut ce păstrase și crescuse în ea atâta vreme. Uite ce era în ea

Medicii au rămași perplecși atunci când la spitalul lor a ajuns o bătrână în vârstă de 92 de ani care spunea că are dureri de abdomen. Ce au găsit în ea a făcut înconjurul lumii, e un caz unic.

Burta lui Huang Yuidjun, din China de Sud, a început să crească în 1948, acesta este anul aproximativ când femeia a rămas însărcinată, descoperirea șocantă a medicilor a fost aceasta: femeia păstrase timp de peste 60 de ani copilul nenăscut în ea!

Cum de a fost posibil așa ceva? Se pare că la acea vreme medicii i-au spus că fătul murise înainte să se nască și că avea nevoie de operație chirurgicală pentru a-l îndepărta din uter. Pentru ca asta să se întâmple, femeia trebuia să le plătească 200 de dolari, sumă care, la acea vreme, era o mică avere, așa că femeia a refuzat să le dea banii și a rămas așa.

Iată ce mărturisește bătrâna: ,,Pe vremea aia era o sumă uriașă, era mai mult decât făcea o familie pe an. De-aia m-am decis să nu fac operația și pur și simplu am ignorat problema”.

Dar fetusul mort din uterul femeii i-a amintit recent acesteia despre existența lui: i-a provocat traume în abdomen și i-a afectat organele interne, în cele din urmă a început să o doară. Acesta a fost momentul când s-a dus la medic, rezultatele i-au șocat pe doctori.

Iată ce a spus unul dintre ei: ,,Nu-mi puteam crede ochilor când s-a dovedit a fi un copil în uter. În 40 de ani de practică medicală nu am mai văzut ceva la fel de surprinzător”.

 

Echipa medicală nu au lăsat-o pe bătrână să plece, au internat-o și au studiat-o, cel mai important lucru era acela de a elimina din ea copilul. Iată de ce este acest caz incredibil, conform unui medic de la spitalul din China: ,,De obicei fetusul mort se dezintegrează dacă este lăsat în uter, dar acest caz este rar. Nu știm cum de a fost posibil ca doamna Yuidjun să-și păstreze sănătatea atâta vreme”.