Fotografia în premieră cu fetița lui Liviu Vârciu imediat ce s-a născut!

A apărut prima poză cu fetița nou-născută a Andei Călin și a lui Liviu Vârciu. Iubita artistului a postat poza pe Instagram, alături de care a inserat câteva rânduri. A primit zeci de mesaje, pline de complimente.

La aproape nouă luni după ce a adus-o pe lume pe fiica ei şi a cunoscutului om de televiziune, bruneta a decis să le arate tuturor prima imagine, din spital, la puțin timp după ce născuse. Imaginea este înduioșătoare. Liviu își îine fetița în brațe și o aprope de mama ei.

„Ne-am pus o dorința și Dumnezeu ne-a îndeplinit-o! Ziua in care viața noastră s-a schimbat #tbt#bestdayofmylife”, a scris Anda Călin în dreptul imaginii.

„Ce frumos! / Ce mică şi frumoasă era, acum s-a făcut mare şi frumoasă! / Fete frumoase! / Cel mai frumos moment din viaţa unei femei”, au reacţionat fanii.

Imaginea este înduioșătoare. Liviu își îine fetița în brațe și o aprope de mama ei.

 

Citește și:

Bombă! Pleacă după atâția ani de stat la pupitrul știrilor!

Corina Caragea e una dintre cele mai îndrăgite prezențe de la Pro TV! În cadrul unui interviu oferit recent, ea a dar de înțeles că ar fi tentată să facă și altceva în afară de a aduce în casele românilor știri din lumea sportului de pe întreg mapamondul.

Declarațiile nu s-au rezumat doar la o altă pasiune la care ține enorm, ci a vorbit despre intervențile chirurgicale, dar și despre ziua în care va merge în fața altarului și când va deveni mămică. Corina Caragea prezintă de mulți ani Știrile Pro TV din Sport, însă, spune vedeta, nu ar refuza să modereze o emisiune de divertisment. Deși, recunoaște ea, ar prefera una despre turism.

„Da, îmi face cu ochiul și divertismentul, mi-ar plăcea și o emisiune pe zona de turism. Feedback-ul primit la articolele de pe blogul meu îmi dă curaj. Este o pasiune a mea, pe care mă bucur să o împart și să o povestesc și altora. Sunt cititori care completează recomandările mele sau care îmi spun că pe invitații mei îi descoperă altfel decât îi știau de la TV, întotdeauna într-o lumină mult mai caldă și mai personală. (…).

Deși sunt omul planului, pragmatic și calculat, cele mai frumoase lucruri din viața mea au fost peste ceea ce mi-am propus. Așa că nu vreau să mă gândesc la viitor, ci să mă bucur de prezent. Noi oamenii, în general, ne lăsăm trași în trecut sau visăm la viitor, uitând să fim atenți la ceea ce se întâmplă astăzi.”, a mărturisit Corina Caragra.

 

Corina Caragea a vorbit despre operațiile estetice

„Păstrez un echilibru în orice fac – odihnă, alimentație, sport. În privința tratamentelor cosmetice sau corporale, nu fac absolut nimic. Încă mi se pare pierdere de vreme să petreci ore într-un salon de înfrumusețare. Desigur că mă îngrijesc, dar nu fac din asta o obsesie,plus că eu cred că nicio cremă-minune sau vreun aparat nu îți poate da anii înapoi.

Mă sperie faptul că intervențiile chirurgicale sau tot felul de injecții și alte invenții au ajuns să mutileze efectiv fețele fetelor de la vârste prea fragede. Încep să semene toate între ele și nu înțeleg deloc moda asta. Mi-e teamă că toate aceste aranjamente la nivel exterior sunt menite să acopere probleme serioase pe interior – la nivel psihic și sufletesc”, a mai mărturisit frumoasa brunetă în cadrul aceluiași interviu.

 

Corina Caragea, mărturisiri despre rolul de mamă

Întrebată dacă are planuri de nuntă cu logodnicul ei, Robert Pongracz, prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV a spus că se bucură de prezent și că nu își dorește să schimbe nimic. La un moment dat, ea a vorbi desprea ordinea priorităților din viața sa.

„În general nu fac nimic din obligație, în sensul în care compromisul este bun până la o limită. Dacă mă deranjează, spun stop. Nu a fost cazul până acum, căci pasiunea mea a devenit profesie, lucrez cu cei mai buni din domeniul pentru care m-am pregătit încă din facultate și nu număr orele sau zilele de concediu. Deși oamenii de acasă nu văd asta, eu petrec opt ore în redacție ca la orice alt loc de muncă, weekend-uri și sărbători. Lucrurile curg firesc în viața mea, nu am simțit niciodată că pierd pe vreun culoar., a mai povestit vedeta.

În prezent, frumoasa știristă trăiește o frumoasă poveste alături de Robert Pongracz. Cei doi sunt logodiți.

 

Sursa: cancan.ro