Începe scandalul? Ce a putut să spună Oana Zăvoranu despre Gigi Becali! Cum l-a atacat Diva pe latifundiar:

Oana Zăvoranu îşi continuă parcursul vieţii fără nicio urmă de încruntare între sprâncene. Nici nu ar avea cum să aibă cute deoarece frecventează cu regularitate saloanele de cosmetică unde specialistele îi supun corpul celor mai noi tratamente! În timpul răsfăţului însă, a început atacul la adresa lui Gigi Becali!

Diva face sacrificii pentru a fi veşnic tânără, însă nu şi concesii de la viaţa de lux! Şi-a dus maşina la tunat şi abia aşteaptă să o vadă cum arată după schimbări. „O să fie de zece ori mai frumoasă”, spune Zăvo.

Masajul relaxant o face uşor nostalgică pe Diva, care şi-a amintit de vremea în care Dan Capatos făcea furori cu „Un Show Păcătos”. Dar să revenim în actualitate!

„Dacă vrea Dumnezeu şi dacă lucrurile vor merge cum dorim noi, visul meu a fost să stau în L.A. pentru că este Hollywood-ul şi eu de mică îi spuneam maică-mii de ce nu m-ai făcut la Hollywood pentru că simţeam că viaţa mea la Hollywood ar fi fost altfel!”, spune Zăvo pentru XNS.

Desigur că Oana Zăvoranu nu a uitat de prinţesele din showbiz care atrag atenţia cu… fake-uri! Lucru care o scoate din sărite pe Divă: „Sunt alte baragladine care sunt mult mai bine îmbrăcate ca mine, cu fake-uri, e adevărat! Dar lumea nu ştie, prostimea nu ştie să facă diferenţa dintre un fake şi un original, şi atunci merg la grămadă”.

Diva are şi planuri literare. Se pare că, în curând, toţi admiratorii Oanei Zăvoranu vor putea citi autobiografia ei! Scrisă şi coordonată de un scenarist. Şi cine ştie! Poate face şi un film.

„Sunt în discuţie cu o persoană care îmi este foarte dragă şi care mi-a propus să scrie o carte despre mine! O autobiografie, da, scrisă şi controlată de un om care scrie scenarii, îşi zic atâta! Are la activ şi nişte cărţi scrise pentru diverse publicaţii! Până la urmă, până când nu o să fac şi un film despre mine. Am planuri mari! Cu siguranţă, o mare parte din bani va trebui să-i pun eu. Dar poate vor fi şi sponsori!”, a dezvăluit Oana Zăvoranu pentru „Xtra Night Show”.

Oana Zăvoranu vs. Gigi Becali
Iată şi o declaraţie a divei care poate duce la izbucnirea unui conflict de proporţii între ea şi latifundiarul din Pipera!

„Poţi să fii şi ultra mega bogat şi excentric, nici nu afirmi aşa ceva, nici măcar aroganţă nu e, este o prostie fără margini! Păi, el asta ştie să facă (n.r. să arunce cu bani), altceva nu ştie, creşte oi! Trebuie să îţi stea şi bine să faci aroganţe d-astea, să arunci cu bani!”, a spus Oana Zăvoranu despre Gigi Becali.