Însărcinată în 9 luni încă lucra ca barmaniță și chelneriță, dar când s-a dus să ia nota de plată de pe o masă, a simțit că leșină când a văzut ce era scris pe ea. A căzut în genunchi și a plâns în hohote. Uite ce a aflat despre ea și despre clienți

Toți știm ce slujbă grea este aceea de chelner, atât în ceea ce privește efortul fizic, dar și salariul modest. Iar mulți oameni nu dau bacșiș. Altfel s-a întâmplat însă cu un cuplu din Arizona, SUA. Povestea s-a petrecut anul trecut, chiar înainte de Crăciun, și demonstrează că bunătatea uneori nu are limite.

Sarah Clark este chelneriță și barmaniță într-un restaurant din Phoenix, în timp ce era însărcinată în nouă luni, ea a primit un bacșiș uriaș de la un cuplu pe care l-a întâlnit la locul de muncă.

Cei doi i-au lăsat fetei un bacșiș de 900 de dolari și au scris pe nota de plată următoarele cuvinte: ,,Aceștia sunt banii lui Dumnezeu. Ni i-a lăsat nouă ca să ți-i dăm ție. Dumnezeu să te binecuvânteze!”.

După ce a servit la masa clienta, tânăra a mers să ridice cei 61 de dolari cât a fost comanda, dar în acel moment a început să plângă. Pe lângă cei 61 de dolari, Sarah a primit bacșiș de 900 de dolari.

Sarah a povestit că acești bani au fost bineveniți în familia ei pentru a putea plăti chiria și alte facturi, într-un moment în care soțul ei nu poate munci din cauza unei operații suferite la picior.

„Oricine visează la acest moment, dar nu crezi că se poate întâmpla”, a povestit chelnerița.

Femeia spune că a vorbit de mai multe ori cu binefăcătoarea sa, care vine deseori la restaurant și care este la rândul său însărcinată. „A fost un gest incredibil. Nu cred că știe cât de mult ne-a ajutat”.

Sarah a născut o fetiță, pe data de 8 ianuarie 2017, pe care a numit-o Rosalie.