Iubitul Iuliei face acuzații grave la adresa medicilor francezi!

O vacanță romantică în Paris s-a transformat într-o tr@gedie pentru familia unei tinere de doar 23 de ani din Cluj. Iulia s-a stins, în timp ce iubitul ei îi făcea o poză la Turnul Eiffel, relatează știrileprotv.ro.

Iulia și Andrei se iubeau de șapte ani. Se cunoscuseră în liceu, iar el avea de gând să o ceară în căsătorie. Iulia terminase la Cluj facultatea de Business și din primul ei salariu i-a făcut cadou iubitului ei o vacanță la Paris.

La lăsarea serii, au mers amândoi pe acoperișul clădirii din grădinile Trocadero, unde mii de turiști vin să facă fotografii cu Turnul Eiffel. Acolo, Iulia a căzut de la peste 12 metri înălțime. „Noi am mers acolo sus, unde toată lumea mergea, stătea multă lume la coadă, erau vreo cinci mii de oameni. Erau nişte stâlpuleţi care nu erau asiguraţi, lumea se urcă pe ei şi făcea poze cu turnul. Eu i-am făcut câteva poze, ea s-a uitat la ele, a zis să îi mai fac câteva, s-a dus înapoi şi cred că s-a dat mai departe să nu mai fie cineva în poza şi am auzit hiiii… A căzut, era jos, când am ajuns la ea respira, am chemat ajutoare, ceva martor a chemat ajutoare”, a declarat Andrei Răzvan, iubitul fetei, pentru sursa citată.

„Aveam în plan să o cer în căsătorie, urma să mai mergem în Dominicană, acolo plănuiam să o cer. Visa să fie mămica de tânără şi să aibă o nuntă de o mie persoane. Au deconectat-o de la aparate înainte ca părinţii care au ajuns imediat a doua zi dimineaţă să-şi dea acordul. Ne-au cerut şase mii de euro spitalizare pentru 24 de ore, dar ea a stat foarte puţin în spital şi abia după ce familia a contactat un avocat au redus din sumă”, a mărturisit iubitul Iuliei.

„Noi vrem să facem toate demersurile să nu mai treacă nimeni prin aşa ceva. De la spital ne-au zis că numai în ultima perioadă cinci oameni s-au stins în acelaşi loc, turişti toţi. Pentru că Iuliei îi plăcea să ajute, o să deschidem o fundaţie în numele ei, să ajutăm copii şi familii sărace, ea îi ajută foarte mult pe alţii”, a spus Constantin Bodea, tatăl fetei, conform sursei citate.

Împietrit de durere, iubitul tinerei din Cluj a scris pe pagina sa de Facebook: „Paris, oraș blestemat! Mi-ai răpit tot ce aveam mai drag pe lumea asta…”.