La 38 de ani arată ca la 20! Cum a slăbit Nicoleta Luciu. Declaratii în premieră: „Mi-am mișorat stomacul….”

Nicoleta Luciu are patru copii și reușește în continuare să arate senzațional. Vedeta a ținut multe diete de-a lungul vieții, însă se pare că acum a găsit marele secret. Bruneta mănâncă de toate, însă foarte puțin.

“Eu am mâncat foarte puțin în general și mi-am mișorat stomacul. Aici, la Miercurea Ciuc, toată lumea mănâncă normal. Slănină cu ceapă, mâncăruri gătite, o grămadă de mâncăruri grele. Și mănânc și eu. Dar… împart o porție în zece, iar eu mănânc a zecea parte.

Aici imi este mai greu să mă descurc cu regimul, tentațiile culinare sunt mari. Plus că n-am concurență. Ai văzut cum este, la București, dacă mergi la un eveniment și vezi o femeie mai slabă, imediat te pui și tu la regim. Mănânc mâncare doar de două ori pe zi și cantități foarte, foarte mici”, a declarat Nicoleta Luciu.

“În afară de cele două mese pe zi, mai beau patru litri de suc de citrice, în special grepfruit. Asta și înainte de masă. În rest, mănânc fructe și legume. Morcovi, broccoli, gulie, mere și struguri, mai nou. Cei negri îmi plac de mor”, a mai spus Nicoleta.

Nicoleta Luciu, prima apariție după ce s-a retras! S-a îngrășat și s-a schimbat complet! Cum arată după ce a avut fața distrusă de acnee severă! Incredibil ce a ajuns să facă acum.

Toată lumea știe că, de câțiva ani, Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a se dedica frumoasei sale familii. De curând ea a avut prima apariție după retragere, și, deși toată lumea a observat că are câteva kilograme în plus, chipul îi este foarte curat și a scăpat de acneea severă.

Totul s-a petrecut într-un centru de înfrumusețare din Miercurea Ciuc, acolo unde fosta prezentatoare s-a mutat alături de cei patru copii și de soț, iar aceasta fiindcă vedeta pare să fie imaginea centrului, pe care îl vizitează frecvent, ba mai mult, pare extrem de mulțumită de toate serviciile lor.

În această primă apariție de după retragerea din showbiz, Nicoleta le arată clientelor salonului, dar și fanilor săi, faptul că acum are un ten impecabil, dar și ce fel de aparat folosește pentru a afla ce probleme are cu pielea. Ea a trecut printr-un adevărat iad în urmă cu 4 ani, atunci când a avut acnee severă, de care nu putea scăpa prin niciun tratament scump sau prin vreo intervenție estetică. Pe atunci a cheltuit mulți bani pe creme, analize și tratamente scumpe, și ajunsese să iasă din casă deghizată, cu chipul acoperit, totul pentru a nu i se vedea bubele uriașe, pline de puroi, de pe față.

În prag de depresie, Luciu a scăpat de stafilococul care aproape a desfigurat-o cu apa de argint coloidal. Însă acum, de teama ca boala tenului să nu cumva să se întoarcă, merge extrem de des la clinicile de înfrumusețare, unde își face tratamente. În plus, de curând, a descoperit un aparat care îi spune exact ce are în piele și ce e de făcut.