Lavinia Pârva, alături de Violeta, fetița Andreei Marin! Cum au fost surprinse cele două când „Zâna” nu era de față! Imagini în articol:

Lavinia Pirva a devenit sotia lui Stefan Banica Jr, iar odata cu acest rol, cantareata a luat asupra si mai multe responsabilitati. Artista intelege cat de important este rolul de tata al sotului, fata de cei doi copii ai sai, Ana Violeta si Radu Stefan, asa ca a incercat sa se apropie cat mai mult de micuti.

Recent, Stefan Banica si Lavinia Pirva au fost suprinsi in timp ce se intorceau din oras, cu masina, iar alturi de ei se aflau si cei doi copii. Paparazzii au surprins momentul in care Lavinia a luat din masina, ajutata de baiat, mai multe bunataturi cumparate, astfel incat micutii sa fie rasfatati si sa se bucure de timpul petrecut in compania tatalui lor si a noii sale sotii.

După cum se poate vedea în imagini, solista ţine să fie elegantă chiar şi la o banală ieşire, aşa că a fost o apariţie în ţinută casual, culoarea bej, accesorizată cu ochelari cu pietre. Îi iese perfect chiar şi rolul de mamă, nu doar de logodnică. Aceasta s-a jucat cu Violeta, a pupat-o pe frunte, a urmărit-o cu privirea ca nu cumva să o piardă, iar micuţa zglobie s-a simţit foarte bine în prezenţa acesteia, semn că micuţa a acceptat-o pe iubita tatălui.

A spus că-şi doreşte copii cu Ştefan Bănică, însă până i se va îndeplini dorinţa, Lavinia Pârva îşi face antrenamentul pe fiica vitregă. Bruneta a cucerit-o pe fata Andreei Marin cu tort şi a primit-o în apartamentul în care şi-a început relaţia secretă cu tatăl fetei.

Când Andreea Marin (42 de ani) a plecat în Ţara Sfântă să-şi încarce bateriile, în călătoria de reculegere şi relaxare „Zâna” nu şi-a luat fetiţa, dar nici n-a lăsat-o cu bona, ci cu Lavinia Pârva (32 de ani), femeia care i-a fost rivală şi i-a spart căsnicia.

În 2011, între Ştefan Bănică şi Lavinia era mai mult decât o relaţie profesională. Dovadă fotografiile surprinse de fotoreporteri, când cântăreaţa ieşea din apartamentul lui Ştefan Bănică situat în apropierea Ateneului. Şi, în timp ce Marin făcea sport şi vizita locurile sacre, iubita lui Ştefan Bănică jr. face pe dădaca perfectă cu micuţa Violeta.

Andreea Marin, pe atunci soția lui Bănică, se afla la Moscova, iar Lavinia a profitat de această absență. La ieşirea din bloc, cântăreaţa a fost întrebată ce caută acolo. Ea s-a fâstâcit şi a negat că ar fi venit la Ştefan. Însă, ulterior i-a transmis un mesaj pe telefon, care a dovedit amantlâcul: «Nuuu ieşi». La scurt timp însă, din bloc a ieşit şi Ştefan Bănică, la fel de speriat şi stingher ca şi iubita lui.

Nu doar Violeta a acceptat-o pe Lavinia, ci şi Radu, băieţelul din prima căsnicie a lui Bănică. Probabil doar Andreea Marin îi mai poartă pică cântăreţei, în rest, aceasta a demonstrat că se poate descurca perfect în rol de mamă vitregă şi, mai ales, să-i facă cel de-al treilea moştenitor lui Bănică jr.