Leo Iorga a așteptat 40 de minute să vină ambulanța! Fiul lui a transmis un mesaj dur: „Poate cineva de la 112 o să vadă asta și o să…”

Fiul lui Leo Iorga a făcut un apel disperat pe pagina lui de Facebook, după ce a așteptat timp de 40 de minute o ambulanță pentru tatăl lui.

„Asteptam ambulanta de 40 de min; nu zic ca tata o fi mai special prin prisma faptului ca e artist, doar ca boala si contextul in care se afla momentan necesita o urgentare. are nevoie de oxigen pentru un transport la spital, pe care eu, cu masina, nu-l pot face (nu am un tub de oxigen in masina…). Poate cineva de pe la 112 o sa vada asta si o sa se simta… Mersi!

PS: Tata are cancer, un singur plaman si multe operatii la activ … de vreo 8 ani jumate”, a scris fiul lui Leo Iorga, pe Facebook.

Leo Iorga luptă să se facă bine
Leo Iorga a trecut prin multe chinuri și a suportat tratamente costisitoare în încercarea de a se vindeca. Nu demult, pentru artist a fost lansată și o campanie de strângere de fonduri.

El a fost la sfârșitul verii internat într-o clinică din Hamburg, unde s-a operat la genunchi. Atunci, familia anunța că intervenția a decurs bine.
„Dragi prieteni, operaţia la piciorul stâng al lui Leo a decurs bine, acum el se află în perioada de recuperare medicală. Să ştiţi că citeşte tot ce scrieţi pe această pagină, ştie că îl iubiţi. Ascultă şi respectă sfatul medicilor, suportă cu mult curaj, cu răbdare şi cu speranţă tratamentul care îi e administrat. Îşi doreşte să revină pe scenă, în faţa publicului care îl iubeşte şi pe care îl iubeşte. Alături de el sunt Paula – soţia lui, Edy şi Paul – cei doi fii, dar şi prietenii care îl vizitează la spital. Să-l rugăm pe bunul Dumnezeu ca Leo să îşi revină după intervenţia chirurgicală şi să poată urca pe scenă la concertul aniversar Compact din 20 septembrie. Doamne ajută! Leo, trebuie să cânţi pentru noi, cei care te iubim!”, au scris apropiații artistului în dreptul imaginilor publicate pe Facebook la sfârșitul lunii august.