Lidia Buble i-a șocat pe toți: ”Cred că nu mai am mult de trăit. Iar se mișcă toată casa!”

Lidia Buble a avut o noapte de coșmar. Cântăreața, o fire religioasă, dar nu habotnică, a recunoscut că, uneori, se lasă pradă așa-ziselor vise rele. Interpreta a trecut prin multe stări, iar experiența a povesti-o fanilor, pe unul dintre conturile ei de pe rețelele de socializare.

Cântăreața Lidia Buble este un om credincios, curajos și plin de viață, dar care, ca mulți oameni, are fobiile sale. Artista este o fire religioasă sau se interesează de partea spirituală a lumii, dar care se lasă influențată deseori de așa-zisele vise rele înspăimântătoare, care o fac să treacă prin diferite trăiri asemenea unui coșmar.

Mai clar, simpatica interpretă este curajoasă până într-un punct, când vine momentul să rămână singură în casă, în timpul nopții. O astfel de situația a fost sâmbătă seară, când artista a fost nevoită să stea singură, după ce a susținut un concert în fața fanilor ei.

”Iar se mișcă toată casa și se trântesc toate ușile posibile”

Cum partenerul ei, Răzvan Simion, a fost plecat, Lidia Buble a rămas să stea singură. Din fericire, nu i s-a întâmplat nimic, însă imaginația i-a fugit departe și a făcut-o să se gândească la tot felul de lucruri, după cum a povestit chiar ea.

„Urăsc nopțile. Toate filmele posibile sunt în capul meu. Iar am pus 100 de lacăte la uși. Cred că nu mai am mult de trăit. Iar se mișcă toată casa și se trântesc toate ușile posibile. Nu mai adorm în veci. Până și Bublly le aude și stă de pază”, a scris Lidia Buble pe contul ei de Instagram.