Luminița Anghel și-a tatuat fața fiului ei biologic pe corp! Incredibil cum a putut să reacționeze David Pușcaș! Ce spune fiul adoptat: „Nu-mi vine să cred! Nu pot să cred că…”

Luminita si-a facut recent tatuaj cu chipul fiului ei biologic, Filip. David Puscas, fiul adoptiv al artistei, a avut o reactie neasteptata dupa ce a aflat gestul pe care l-a facut mama lui! David Puscas a aflat ca mama lui adoptiva, Luminita Anghel, si-a tatuat pe brat fiul biologic, in chip de inger, si a avut o reactie care ii va lasa pe multi cu gura cascata!

“Nu-mi vine sa cred! Nu pot sa cred ca mama si-a facut tatuaj! Am o mama cool, ce pot sa spun! Ma bucur ca si-a facut. Si eu am foarte multe tatuaje, sunt pasionat de astfel de desene. Unul din tatuajele mele este chiar semnatura mamei: Anghel”, ne-a declarat David Puscas, fiul infiat de Luminita.

Desi multi credeau ca reactia lui David Puscas, la aflarea vestii ca Luminita Anghel, mama lui adoptiva, si-a facut tatuaj cu chipul fiului biologic, va fi una de gelozie si suparare, iata ca s-au inselat. Tanarul s-a bucurat ca artista e pasionata de astfel de desene pe piele! In trecut, Luminita Anghel si fiul ei adoptiv au avut scandaluri monstruoase din cauza faptului ca David nu se angaja, ca sa-si castige proprii bani.

Cantareata s-a oferit sa-l ajute financiar, mai exact, sa-i plateasca cheltuielile la garsoniera in care sta cu chirie, insa banii de buzunar sa si-i castige pe propriile forte. De gura artistei, David a incercat sa-si gaseasca diferire locuri de munca, insa nu a stat prea mult la ele motivand ca vrea sa faca ceea ce ii place: televiziune. In urma cu mai bine de un an, tanarul se angajase la un magazin de incaltaminte dintr-un mall din Capitala, insa nici acolo n-a rezistat foarte mult.

La vremea respectiva, David si Luminita s-au certat la cutite nu doar acasa, ci si in platourile emisiunilor tv. Cantareata ii reprosa ca nu-i place munca, iar David se apara ca nu poate lucra cu placere daca face ceea ce nu ii place. Ulterior, el a mai schimbat cateva locuri de munca – nici ca barman nu i-a placut sa lucreze, nici ca ospatar sau bucatar. Job-ul de hairstylist insa pare sa-i placa, caci lucreaza la un salon de infrumusetare de mai bine de un an.

Relatia dintre Luminita Anghel si fiul ei adoptat, David Puscas, nu e una tensionata, insa nici apropiata. Cei doi nu s-au mai vazut de peste 6 luni, iar de vorbit vorbesc doar de sarbatori sau zile de nastere. Pana nu demult tanarul era extrem de afectat si se simtea abandonat, ba mai mult intrase si intr-o depresie, acum insa David nu mai pune la suflet.