Mama a născut gemeni, dar două săptămâni mai târziu observă ceva care o sperie. Când se duce la medic află adevărul despre copiii ei. Ce se întâmplase în pântec, în timpul nașterii

A naște gemeni este, poate, unul dintre cele mai surprinzătoare lucruri ca mamă. Dar Hannah Yarker și Kyle Armstrong au primit mai mult decât se așteptau! Acum sunt fericiții părinți ai acestor fete care îi fac pe oameni să întoarcă capetele pentru a se uita mai bine. Iar asta nu pentru că sunt drăguțe, ci pentru că nu sunt nici pe departe identice.

Cei doi părinți au povestit că totul a început ca o glumă. În timpul sarcinii, Hannah a vorbit despre cum ar fi să aibă gemeni birasiali, fiindcă partenerul ei de viață este mulatru. Cineva din familia lor chiar a zis: ,,Imaginați-vă, cum ar fi să primim câte unul din fiecare.” Și, uimitor sau nu, și-au primit dorința.

Hannah și Kyle au fost extaziați atunci când au aflat că vor avea gemeni. Totuși, nici nu știau ce fericire îi aștepta: e experiență una la un milion. Când Hannah a născut fetele, arătau normale și identice, dar nimeni nu se aștepta să ajungă să arate atât de diferit una față de cealaltă atât de curând.

La două săptămâni de la sarcină, părinții au început să observe diferențele: culoarea pielii fetelor. Cuplul a concluzionat că fetele lor nu sunt deloc identice. Myla până la urmă a ajuns să aibă pielea mai închisă la culoare, și să semene cu tatăl său care e mulatru, iar Anaya a moștenit pielea albă a mamei, împreună cu părul deschis la culoare și ochii albaștri.

Din cauza faptului că acest lucru se petrece foarte rar, părinții povestesc că oamenii îi întreabă mereu dacă sunt ai lor amândoi, dacă sunt surori și dacă chiar sunt gemene, sau chiar dacă sunt rude! Mămica cea mândră, Hannah, declară: ,,Nu ne vine să credem că sunt gemene, au aceeași zi de naștere, aceeași mamă, același tată, dar sunt diferite în toate felurile.”

Se pare că Myla și Anaya nu sunt identice fiindcă provin din ovule diferite și s-au dezvoltat în saci amniotici diferiți în pântec. Cu siguranță că atunci când vor crește vor avea multe explicații de dat atunci când oamenii vor afla că sunt gemene.