Maria Constantin a spus ABIA ACUM adevărul despre căsnicia cu Marcel Toader

 

Maria Constantin este una dintre cele mai cunoscute interprete de folclor din țara noastră. Celebra cântăreață se bucură de mare succes, iar lucrurile au evoluat în bine în ultimii ani pentru artistă, devenind și mai cunoscută în rândul iubitorilor de muzică populară.

Dacă în plan profesional stă bine, se pare că viața ei am…oroasă nu a fost deloc una fericită. Celebra interpretă a avut o căsnicie grea alături de regr..etatul Marcel Toader.

Maria Constantin, căsnicie de coșmar
Maria Constantin și Marcel Toader au fost căsătoriți timp de trei ani, iar relația lor s-a sfârșit tra…gic. Căsnicia lor a luat-o razna și s-a ajuns repede la divorț, dar și la o mulțime de sca..ndaluri, ce..rturi și chiar agre…siuni fizice.

Artista nu a vorbit prea mult la acel moment, însă acum a decis să facă lumină în acest caz. Maria a explicat că ea a fost cea care a vrut să pună capăt relației lor și a decis să plece, încercând să abordeze lucrurile cu calm.

Ea a ajunese să nu-l mai recunoască pe Marcel, se simțea ignorată de propriul ei soț, neapreciată și între ei nu mai exista comunicare. Mai mult, a fost și agresată de fostul ei soț, în special atunci când a decis să-l părăsească.

„Da, a fost (n.red. agr….esiune fizică). Simplu fapt că am spus că vreau să se termine relația noastră. Eu am fost cea care în noaptea respectivă am vrut să plec, am plecat a doua zi, am încercat să iau lucrurile cu calm, fiecare pas l-am făcut cu calm.

Nu mai contam, eu nu mai existam. Asta e cel mai du..reros, atunci când partenerul tău trece pe lângă tine ca și când n-ar fi, nu mai există comunicare, apreciere. Te simți în plus, am consierat că decât să fiu în plus…mai bine stau singură și cu siguranță Dumnezeu a avut grijă și a pus ceva deoparte pentru mine”, a mai spus Maria Constantin, într-o emisiune televizată.

Maria Constantin a încercat să treacă peste divorț
Maria Constantin recunoaște acum că aceea a fost cea mai grea perioadă a vieții sale. Au apărut atunci tot felul de bârfe, iar familia sa a fost cea mai afectată, în special copilul ei, pe care a încercat să-l protejeze. Ea a apelat la ajutor de specialitate pentru a putea depăși această situație și a decis să ia lucrurile treptat.

„În momentele respective mi-am dorit să nu am televizor în casă, să nu aud în stânga în dreapta, toată lumea mă suna de tot ce se discuta. A fost foarte dur că s-a lov..it în familia mea, în copilul meu și s-a de..gradat foarte mult. Într-o noapte mama m-a sunat și plângea, eu încercam să fiu tare și îmi doream ca a doua zi să nu mai mai trezesc și am considerat că într-adevăr am o problemă și trebuie să apelez la oamenii de specialitate”, a declarat Maria Constantin.