Oana Roman și Marius Elisei, de urgență la spital cu Isabela! Ce s-a întâmplat cu fiica lor de doar 6 ani

 

Oana Roman se confruntă cu probleme grave. Fiica ei, Isabela, în vârstă de șase ani a fost dusă la spital de urgență de către Marius Elisei, după ce aceasta a făcut febră. Oana a anunțat pe pagina sa de Instagram că astăzi, tatăl Isei, Marius Elisei, s-a dus cu ea la spital și acum așteaptă rezultatele analizelor.

Vedeta a declarat că fetița a început să facă febră cu o zi în urmă, iar astăzi simptomele au inclus și frisoane. Tatăl ei, Marius Elisei, a dus-o la spital, iar acum se așteaptă rezultatele analizei.

„Isa se află momentan sub tratament, iar părinții ei așteaptă un verdit din partea doctorilor, după ce rezulatatele analizelor medicale vor fi gata. „Ieri când am ajuns acasă, Isa a făcut febră și nu am știut de ce. A continuat să facă febră și azi-noapte și astăzi.

Astăzi a fost la spital cu tatăl ei, pentru că ultima oară fusesem eu cu ea și nu ne putem duce amândoi. I-au făcut câteva analize și se pare că este ceva la stomăcel, dar nu știm exact ce. Încă nu sunt gata toate analizele. Acum este sub tratament, sperăm că o să fie mai bine’, a spus Oana Roman, într-un InstaStory.

Oana Roman i-a luat prin surprindere pe admiratorii ei online. Reacția recentă a vedetei le-a dat multora de gândit în privința unei posibile împăcări între Oana și soțul ei, Marius Elisei.

Una dintre fanele Oanei Roman i-a scris acesteia să renunțe la Marius Elisei și să îl lase în pace, fiindcă nu merită atenția ei. Vedeta a reacționat rapid și i-a taxat dur pe toți cei care îl vorbesc de rău pe tatăl fetiței ei. Cu toate că acesta a lăsat-o fără afacere, cum recunoștea chiar ea, se pare că nu își dorește să îl atace în vreun fel.

„Dacă mai primesc un singur comentariu în care cineva își permite să vorbească urât pe încă soțul meu și tatăl copilului meu, sau își permite să-și dea cu părerea fără să fie întrebat, despre ce ar trebui să fac eu cu viața mea, dau block direct. Mulțumesc’, a fost comentariul postat pe Oana Roman.