Primele declaratii ale avocatului Daniel Ionascu, dupa operatie! A vazut moartea cu ochii! „Gandul ca poate maine nu ne mai vedem era…” Mara Banica a avut o reactie controversata. A izbucnit in lacrimi si i-a facut o declaratie de dragoste:

Daniel Ionascu a fost implicat astazi intr-un grav accident rutier si a fost transportat de urgenta la spital. Din fericire, avocatul se afla acum in afara oricarui pericol.

Daniel Ionascu s-a ales cu multiple leziuni in zona capului si o ruptura de antebrat. Mara Banica a izbucnit in lacrimi atunci cand avocatul a facut primele declaratii.

„Vreau să vă spun că vă văd de pe un pat de spital… în România sunt medici de excepţie, mă plec în faţa medicului Ioan Lascăr, nu credeam că există o intervenţie atât de rapidă, România are viitor. Vreau să vă fac o mărturisire, venind pe targă, într-o salvare, de la kilometrul 32 spre spitalul de urgenţă din Capitală… mi-am amintit obiectivele de la emisiune ce înseamnă să ai în faţă 1, 2 milioane de oameni… Eşti cineva, pentru că spui, pentru că ai prilejul… Mi-am dat seama într-o clipă cât de zădarnic poate fi totul şi cât de important e să nu avem gândul acesta, ci gândul că poate mâine nu ne mai vedem, ceea ce era absolut posibil. Nu cred în această clipă că noi nu ne vom mai vedea, vreau să vă spun tuturor simplu şi clar că vă iubesc pe viaţă din toată inima mea, îmi dau lacrimile că nu sunt acolo”, a declarat Daniel Ionascu.

Mara Banică si Camelia Mitoseru au plans atunci cand l-au auzit.

„Ne-ai speriat foarte tare, eu te iubesc sigur, fără anestezie.” a spus Mara Banica.