Primele imagini de pe patul de spital cu avocatul Daniel Ionașcu, după accidentul rutier suferit. Care este starea lui acum: Sperăm să își revină cât mai repede:

În cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, avocatul Daniel Ionașcu a intrat în direct, printr-o transmisiune video. Sunt primele imagini, de după accidentul în care a fost implicat.

Daniel Ionașcu a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a suferit un accident grav de circulație. Acesta s-a ales cu multiple leziuni în zona capului, dar și o ruptură de antebraț, accidentul având loc pe Autostrata A1, la km 32.

„Veneam de la un proces în Alba-Iulia, care a durat cam mult. (…) Vedeți și voi, în poze, ce anume era pe carosabil. Eu am încercat să merg pe banda de avarii pentru ca toți cei ce se grăbeau să treacă. M-am simțit aruncat și mai în afara autostrăzii și s-a spart tot. Tot. A intrat în mine un camion de 3 tone și jumătate care, în opinia mea, circula cu peste 120 km/h, în condițiile carosabilului. Lovitura respectivă a dizlocat roata de la locul ei,” a declarat Daniel Ionașcu, de pe patul de spital.

De asemenea, Daniel Ionașcu a vorbit și despre rănile suferite.

„La momentul la care s-a produs impactul, am încercat să văd dacă sunt conștient. Singura problemă a fost mâna stângă. Din cauza impactului, până și cămașa mi-a sfâșiat-o. Airbag-ul lateral s-a deschis. S-a produs o tăietură la nivelul brațului din care șiroia sânge foarte serios,” a continuat avocatul, care a menționat și faptul că șoferul care l-a accidentat era mai preocupat să-și șteargă urmele.

Cât despre când va putea ieși din spital, avocatul a avut un răspuns estimativ și pentru acest lucru.

„Poimâine ar trebui să fiu externat,” a concluzionat Daniel Ionașcu.