Raluka a făcut mărturisirea: cu cine a dormit în pat recent. Nu, nu e iubitul:

Raluka este o mare iubitoare de animale, are cinci câini și o pisică și vorbește mereu despre marea ei dragoste pentru necuvântătoare. Artista a mărturisit că sunt mai bine de cinci ani de când are cățeii, însă în ultima perioadă de timp aceștia sunt în grija părinților ei, care au o casă în apropiere de București.

Raluka are cinci câini pe care îi consideră copiii ei. Animalele au parte de toată dragostea și de îngrijire specială, iar artista le face toate poftele. Mai mult, când se duce la casa părinților, cântăreața nu doarme cu iubitul ei, pentru că toți cățeii vor să stea în pat cu ea.

„Înainte stăteau cu mine, dar de când m-am mutat la apartament stau la curte cu părinții mei. Le-am luat o casă lângă București, ca să fie și ei mai aproape de mine. (…) Cățeii mei nu mă lasă să-i pup, dar în rest sunt foarte afectuoși, sunt ca și copiii mei, dorm cu mine.

Când merg la părinții mei, iubitul meu nu doarme cu mine, știe că îi am pe ei”, povestește râzând Raluka, care își amintește că după ce s-a întors de la filmările pentru show-ul ”Asia Express” câinii au fost foarte bucuroși să o vadă. ”Și mie mi-a fost dor de ei, dar și lor de mine. Au sărit pe mine, mă zgâriaseră, aveam picioarele praf”, a povestit Raluka.

Sursa: cancan.ro

 

 

Citește și:

Oana Zăvoranu a recunoscut abia acum la ce trucuri a apelat ca să aibă succes în showbiz

Oana Zăvoranu a dezvăluit secretul succesului.Vedeta a postat pe contul de socializare un mesaj, în care le-a împărtășit fanilor o lecție de viață.

În ultima perioadă, Oanei Zăvoranu îi merge din plin, atât pe plan profesional, cât și personal. Bruneta trăieșto o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Ashraf.

“Viaţa este mult mai frumoasă în momentul în care ştii ce vrei, ai un plan în viaţă, nu îţi place să-ţi iroseşti timpul cu cretinisme, şi te focusezi pe ceea ce, cu adevărat contează pentru tine! E necesar să înveti din greşeli şi sa nu le mai repeţi, să ştii să te ridici daca eşti vreodată căzut, şi să mergi mai departe cu capul sus, mândru că te-ai putut ridica, spre marea surprindere a gloatei flamânde, care te-ar fi vrut la pământ, ca să te poată devora.

Asta înseamnă adevărata putere, asta înseamna să te iubească cineva acolo sus, atât de mult, încat să îţi dea forţa interioară necesară de a deveni mai puternic decât ai fost la început… Asta este lecţia mea… mi-am învăţat-o, însuşit-o şi aplicat-o! This is why I am, who I am!”, a scris Oana Zăvoranu pe contul de socializare.

Oana Zăvoranu a declarat recent, că își dorește un copil și că va apela la o mamă surogat atunci când va decide că este timpul. Acum vedeta este hotărâtă să devină mămică, anunțând care va fi renumerația pentru mama purtătoare.