Schimbare de look pentru Sânziana Buruiană. Ce schimbări și-a făcut la nivelul feței

Desi nu mai participa la fel de des la evenimente mondene si nici nu mai apare la TV, Sanziana Buruiana inca are grija de imaginea ei.

Sanziana Buruianu este o femeie careia ii place sa se mentina frumoasa. Ea a devenit cunoscuta pentru formele sale de invidiat, insa de cativa ani s-a asezat la casa ei. Fosta asistenta de televiziune, candva nelipsita de la evenimentele mondene, s-a casatorit si are o fetita, motiv pentru care aparitiile la TV nu mai reprezinta o prioritate.

Cu toate acestea, Sanziana pune in continuare mare pret pe imaginea ei si are grija sa arate intotdeauna impecabil. Recent, blonda a mers la un salon de cosmetica pentru a-si tatua sprancenele. Este vorba despre un proces de micropigmentare a sprancenelor prin care se aplica un machiaj semipermanent sub epideerma, cu ajutorul unui ac.

In fotografii Sanziana Buruiana zambeste, semn ca sprancenele sunt asa cum si le dorea si ca este incantata de rezultatul obtinut.

Schimbare de look pentru Sanziana Buruiana. Ce schimbari si-a facut la nivelul fetei si cum arata acum fosta asistenta TV

Schimbare de look pentru Sanziana Buruiana. Ce schimbari si-a facut la nivelul fetei si cum arata acum fosta asistenta TV

Sursa: wowbiz.ro

 

 

 

Citește și:

Iuliana Luciu a fost cerută în căsătorie! Cine i-a pus întrebarea cea mare:

Sora mai mică a Nicoletei Luciu , Iuliana, a recunoscut că până acum nu pre a avut noroc în dragoste, deși își dorește să se căsătorească și să facă copii. În acest context ea a fost cerută în căsătorie chiar de către reporterul care îi lua interviul. 

La îndemnul prezentatorului TV Răzvan Botezatu, Iuliana Luciu a fost cerută în căsătorie de reporterul Vlad Mogoş. Totul a fost demn de scene de filme cu îndrăgostiţi, numai că răspunsul vedetei nu a fost unul afirmativ.

„Iuliana Luciu, vrei să mă iei în căsătorie?”, i-a spus reporterul Vlad Mogoş. „Nu”, a fost răspunsul Iulianei Luciu.

De asemenea, Iuliana Luciu a făcut câteva dezvăluiri despre viaţa ei de acum. „De data asta n-o să prezint rochia de mireasă. Ne-am gândit să facem o prezentare mai atipică: toate fetele vom avea costum de ceremonie. Mi-ar plăcea să mă îmbrac mai des. (…) Rochia de mireasă am prezentat-o de foarte multe ori şi nu mi-a adus noroc. Acum că îmbrac costum de ceremonie va ieşi soarele şi pe strada mea. (…) Merg la sală, citesc, merg la filme. Nu ne vedem chiar atât de des, dar vorbim la telefon foarte mult (n.r. cu Nicoleta, sora ei).

Acum toată lumea îmi spune: nu vrei să intri şi tu în rândul lumii, să te măriţi să faci copii? Ideea e să faci casă cu cineva cu care simţi că o să mergi până la sfârşitul vieţii. Dacă până acum nu am găsit acel personaj care să mă ducă la altar am preferat să nu fac pasul ăsta. În primul rând trebuie să fie înţelegător, bun cu mine, să mă respecte, să mă iubească şi să nu încerce să joace un rol de dragul de a face lucrurile să meargă la început. Important e să mă facă fericită prin orice metodă, e cel mai important. (…) O să mă mărit şi eu, o să intru în rândul lumii. (…) Eu sunt foarte pozitivă, pe mine ce nu mă omoară mă face mai puternică„, a spus Iuliana Luciu.