Tânăra bătută de iubit si impinsa in fata trenului, in stare critică. Mama tinerei a facut anuntul înfiorător: „Este…” De ce i-a făcut asta:

Săptămâna trecută, Andreea Antemir a recunoscut că la un moment dat, după ultima bătaie încasată de la iubit, ea a vrut să plece de lângă acesta. Dar atunci când a venit în platoul „Acces Direct”, cu tot cu iubitul ei, a ajuns să-și ceară ea iertare. În aceste momente, Andreea se află internată în spital.

Andreea Antemir, mama bătută cu bestialitate de iubit, se află în aceste momente internată în Spitalul Colentina. E conştientă şi poate vorbi. Incidentul s-a întâlmplat cu o seară în urmă, a vrut să se despartă, s-au certat. Ieri seară s-a pregătit să meargă cu trenul, şi a mers câteva minute pe lânga şinele de calea ferată. A relatat faptul că a simţit că cineva a împins-o în faţa trenului. Aceasta se afla târâtă la 100 de metri de calea ferată.

“I-am spus să mă aştepte şi să mergem acasă. Mi-a spus că nu se mai duce acasă şi că se întoarce înapoi. Am vorbit de la Bucureşti până am coborât din tren. Nu ne-am certat, înainte cu două zile s-a văzut cu băiatul ăla şi am întrebat-o cum a putut să se culce cu el”, a povestit Adrian, iubitul Andreei, în platoul „Acces Direct”.

“Este într-o stare foarte gravă, critică. Partea dreaptă, mână, picior, este distrusă. A fost în sala de operaţie, de azi-noapte, până la ora 12. A fost conexată la aparate, acum e conştientă. Când m-a văzut a început să plângă, m-a recunoscut. Am întrebat-o de ce a făcut asta, am crezut că a vrut să se sinucidă. A zis că nu e adevărat. Mi-a povestit că s-a certat cu el, că nu o lăsa să mai vorbeşte cu familia. Ea urma să ia trenul celălalt, să vină pe partea Sloboziei să vină acasă. Când a coborât din tren, a mers pe lângă calea ferată şi din spate cineva a împins-o. A zis că nu-şi mai aduce aminte nimic. Doar că a fost împinsă. Nu ştia, era într-o stare de şoc. Are plăgile deschide, urmând să o cureţe la Terapie Intensivă toată săptămână. Prea multe şanse nu ne-a acordat. Va mai trebui operată, mai are şi alte fracturi mai dinainte. Nu a întrebat de copil. A strigat ”Mami nu pleca, stai cu mine. Nu am putut să stau cu ea, nu ai voie”, a spus mama Andreei, Mariana Antemir.

sursa: spynews.ro