Tanti Florica are 80 de ani și a rămas singură pe lume! Femeia trăiește o adevărată tragedie. Toată ziua și-o petrece la cimitir, printre morminte! Când aud ce face toți oameni se miră… Cum reușește bătrână să supraviețuiască:

Tanti Florica are 80 de ani si a ramas singura pe lume de cand sotul ei a murit. Femeia a ramas fara casa dupa ce s-a daramat si acum traieste cu cateva sute de lei pe luna si pentru a duce un trai mai bun, batrana face treaba in cimitir. Asa primeste de la oameni mancare si cativa banuti.

„Copiii…ii iubesc ca pe ochii mei din cap, dar daca nu vin. De cand a murit barbatul meu s-au dus toate pe apa sambetei. Nu s-a avut grija. Eram in casa cand statea sa se darame, am fugit cand am vazut ca incepe sa cada tavanul. Am inceput sa plang, sa ma jelesc. Era frumos, aveam 4 camere si am ajuns sa traiesc asa…de azi pe maine. E greu cand ma uit la ea si vad ca e daramata.

Dimineata ma trezesc la ora 6, fac un pic de cafea, dau la gaini, ies sa dau mancare la gaini. Eu imi fac mancare, eu imi car apa. Altcineva cine sa imi faca? Traiesc din pensia de 580 de lei, mai trag de ea ca sa ma descurc cum pot. Sunt multe pe care nu mi le permit. Carne nu mananc des ca nu am de unde, mi-aș dori, dar nu am de unde. Îmi rămând 2-3 milioane pe lună. Ma duc la cimitir, car apa, ma duc la tamaiat. De nevoie te duci ce să fac… Primesc ce se indura omul sa-mi dea. Unii imi dau bani, mancare. Fac asta de cand a murit barbate-miu. Stau singura de 17 ani” a povestit femeia, la WOWbiz.