Tocmai devenise mămică dar simțea o forță invizibilă în casa ei. Apoi pe o fereastră a apărut un mesaj scris care a îngrozit-o, așa că și-a luat soțul și fetița și s-au mutat definitiv! Uite ce scria pe geam

Fie că crezi în fantome sau nu, un lucru e sigur: povestea pe care urmează să o citești este fascinantă.

În 2011 o tânără mamă a făcut publică povestea ei frustrantă care a îngrozit-o. În lunile care au urmat după ce a dat naștere fiicei sale, Pheobie, soții Emma și Jamie au simțit o forță invizibilă care începea să le terorizeze casa lor din Marea Britanie: aparate electrocasnice erau stinse de la sine, cuie ieșeau brusc din pervaz și ușă, iar întâmplările ciudate s-au ținut lanț timp de 3 ani!

Mulți vizitatori au fugit din casa lor de frică, cineva chiar a simțit că o prezență invizibilă i-a tras o palmă peste față iar mama lui Emma a spus că a simțit că cineva invizibil încerca să o sufoce. Dar ultima picătură a fost atunci când Emma a intrat în sufragerie și a văzut că pe geamul ferestrei apăruse o conversație care i-a dat fiori reci pe șira spinării. Atunci a angajat pe cineva care să investigheze cazul, dar acesta a spus că a simțit o forță invizibilă care l-a dărâmat pe podea!

Mesajul pe fereastră era următorul: ,,Mutați-vă”. În acel moment cei doi și-au luat fiica și au fugit din acea casă definitiv. Dar au angajat și un investigator paranormal care le-a confirmat că există două prezențe în casă, o mamă și bebelușul ei. Se pare că acestea două erau furioase pentru că familia se mutase și le luaseră locul în casă.

Un preot a petrecut o zi încercând să exorcizeze casa, după care Emma a spus că a observat o schimbare uriașă în casă: nu numai că mirosea a curat, dar interiorul părea și mai pașnic, mai calm. De atunci au revenit în casă și nu au mai avut parte de nicio întâmplare paranormală!

Voi credeți în fantome? Iată povestea lor în imagini:

Sursa