Valentina Pelinel a decis să rupă tăcerea și a recunoscut adevărul! Ce a spus abia acum despre relația cu Mihaela Borcea. Este inimaginabil:

Valentina Pelinel a explicat care este cu adevărat relația dintre ea și prima soție a actualului ei iubit, omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel trăiește o poveste de iubire cu omul de afaceri Cristi Borcea, care este condamnat în Dosarul Transferurilor. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un băiețel, Milan.

Omul de afaceri a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea, cea care a petrecut Paștele în familie, și cu Alina Vidican. Despre relația pe care o are cu prima soție a lui Cristi Borcea, Mihaela, a făcut dezvăluiri Valentina Pelinel în cadrul unui interviu.

“Relația mea cu familia lui Cristi este și a fost mereu foarte bună! Cu Mihaela mă cunoșteam de multă vreme și nu au exis­tat disensiuni între noi. E o relație nor­mală, atât pe plan personal, cât și în afa­ceri. Ca în majoritatea relațiilor unde a intervenit un divorț, felul în care te înțelegi cu celelalte persoane este o ale­gere. Ține de tine cum te comporți în această interacțiune. Poți alege să fii demn, corect, amabil, respectuos”, a declarat Valentina Pelinel.

 

Fostul model a explicat că fiul său, Milan, a fost foarte bine primit de copiii Mihaelei Borcea.

“Pentru Milan este foarte bine să crească alături de frații lui. Atunci când o vede pe Melissa (n.r.: fiica lui Cristi Borcea din prima căsătorie), care petrece mult timp cu el, chiuie de bucurie și întinde mânuțele să îl ia în brațe”, a afirmat blonda.

 

 

Citește și:

15 ani a crezut că burta îi crește fără oprire de la bere, dar când s-a dus la spital, medicii au înmărmurit când au văzut ce era în el: „Nici nu trebuia să mai fiți în viață…”

Kevin Daly, în vârstă de 63 de ani, credea de 10 ani că are o simplă burtă de bere, la fel ca mulți dintre prietenii săi, dar a devenit suspicios când a dat jos 14 kilograme, însă burta lui uriașă a rămas la fel. Astfel că, în decembrie, el și-a convins medicul să-i facă analize mai detaliate, care au dus la concluzia că omul avea de fapt în el o tumoră uriașă, cât o minge de plajă, care se răspândise în întregul său abdomen și care cântărea 13 kilograme!

Dacă nu ar fi devenit suspicios și nu s-ar fi dus la medic, tumora l-ar fi ucis în doar câteva luni. Se pare că masa creștea în bărbat de 10 sau 15 ani, și că numai norocul a făcut-o să nu se răspândească și în altă zonă a corpului acestuia. Este extrem de neobișnuit ca o tumoră să crească atât de mare fiindcă de obicei sunt detectate deoarece provoacă multe alte probleme în organism.

Medicilor le-au trebuit șase ore pentru a îndepărta tumora, care se insinuase printre organele lui Daly, înclusiv în stern și în colon. Totodată, au fost nevoiți să îi scoată și unul dintre rinichi, deoarece tumora se înfășurase în jurul lui. Două luni mai târziu, bărbatul avea din nou greutatea pe care o mai avuse doar în facultate. Când vorbește despre această experiență, omul de 63 de ani povestește că are impresia că a evitat un glonț.